Iphone App Poker Real Money

Kedden, CIE jelentett Q4 dollár bevételt 209.2 m, egy-a harmadik egy évvel ezelőtt iphone app poker real money. Ami még fontosabb, CIE továbbra is átalakítani szociális játék a játékosoknak, hogy fizetők egy irigylésre méltó arány. A számok hasonlóan jó a teljes év előtt, a bevétel fel egy negyed dollárt 2.34 b-jövedelem, legfeljebb 52% - a $632.3 m. CACQ is ellenőrzések néhány brick-and-mortar kaszinó tulajdonságok – Bally 's Las Vegas, A Cromwell, A LINQ, Planet Hollywood, Harrah' s New Orleans, Patkó Baltimore – amely kötegek alatt Kaszinó Tulajdonságok Fejleményeiről. A soraiban átlagos havi egyedi fizetők rose 30.4%, míg átlagbevétel rose 6¢ 34 állásba iphone app casino real money. Caesars Interactive Entertainment (CIE) volt egy rekord év 2015-ben, mint a szociális, valamint a mobil játékok továbbra is outpace valódi pénzes online szerencsejáték. CACQ általános Q4 árbevétel 14.2% - a $601.5 m, miközben a jövedelem rose 50% - a $156.3 m.
Szociális, valamint a mobil játékok alatt működő CIE van Playtika esernyő át a $198.8 m e teljes, míg a bevételek a CIE"s valódi pénzes online szerencsejáték műveletek Nevadában, valamint a New Jersey-nyert $1.4 m $10.4 m. CIE része Caesars Beszerzési Társaság (CACQ), egy holding társaság, hogy kihelyezték a Caesars Entertainment anyahajó, hogy tartsa Caesar' többség érdeke Caesars Növekedés Partnerek, amelybe Caesars kormányzott néhány a több jövedelmező eszközök előre a csőd bejelentése a Caesars fő egység iphone app poker for real money. A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre.
negyedéves mutatók show folytatódott a siker vonzza az új játékosok Playtika szociális kaszinó címek, mint például Slotomania, átlagos napi aktív felhasználók akár a 11% - os, átlagos havi aktív, több, mint 10% - os átlagos havi egyedi felhasználók egyre majdnem 15% - át versenyek a póker élő madrid.

Ezzel a termékkel is vásárolnak