Jeux De Kaszinó Gratuit Gép

Egy új közötti megállapodás iGaming szoftver szolgáltató, SkillOnNet, valamint az egyesült KIRÁLYSÁG-beli üzemeltető FortunaGaming elindul egy új, fehér-címke online kaszinó jeux de kaszinó gratuit gép. Málta-engedélyezett Cozino.com, funkciók felfelé 1200 címek a különböző szállítók video slot, beleértve a NetEnt, Microgaming, valamint Yggdrasill Játék lesz, állítólag működik a szoftver szolgáltató platform, csatlakozik DrueckGlueck.com s PlayOJO.com márka sous tropezia.

Back office megoldások, beleértve a fizetési gateway, CRM eszközök kaszinó marketing motor, feltéve, hogy a helyszínen a SkillOnNet platform, míg az új online kaszinó hozza a márka egy középtávú terv a TV-felett-a-vonal kampányok, valamint a saját házon PPC, SEO, illetve más digitális marketing technikákat jeux de kaszinó gratuit gép. Kommentálta az új partnerség, alelnök B2B Megoldások a SkillOnNet, Jerry Földet, azt mondta, hogy Cozino a legújabb a sorban az új online kaszinó márkák indított keresztül a SkillOnNet platform sous póker. "Bizonyított sikerek, például PlayOJO, DrueckGlueck, PlayMillion, valamint Megacasino, nem csoda, hogy más márkák akarom, hogy kihasználjuk a tapasztalat, szakértelem, valamint a korszerű online kaszinó platform jeux de kaszinó gratuit gép.
"Cozino jön a meleg a nyomában más új márka indít, beleértve a finn témájú kaszinó AhtiGames, valamint a nemzetközileg forgalmazott LuckyLouis.com több tervezett a következő hónapokban" - mondta a Földet sous zorro. Is kommentálta az új megállapodás, Scott Manford, ügyvezető igazgató a FortunaGaming, azt mondta: "nagy örömünkre szolgál, hogy Cozino.com most élőben a SkillOnNet platform jeux de kaszinó gratuit póker gép. Ez a márka már régóta készül, mint szerettünk volna valami igazán új, friss, izgalmas, de amely magában foglalta az összes fontos teljesítmény-elemek, funkciók vonzott minket SkillOnNet az első helyen." Cozino.com a legújabb márka, hogy gördült ki a Fortuna Gaming, amely emellett működik 666 Kaszinó Márkák, Könnyű Slot, Barbados Bingó, Slot Baba, Álom, Jackpot, Varázsló Slot, valamint Mega Tekercs. a legjobb velünk szemben póker oldalak.

Ezzel a termékkel is vásárolnak