Mi Az A Póker Pot Rummoli

"A tömeg a pénzt, amit látunk, a Trump arra kényszerített minket, hogy csökkentsék az esélyeket mi az a póker pot rummoli. Európai fogadóirodák van még egy ok, hogy szurkolni Demokrata elnökjelölt Hillary Clinton a következő novemberi választásokon.Ír fogadóiroda a Paddy Power, a William Hill, valamint a Ladbrokes most üdítő magukat a lehetséges győzelem a Republikánus elnökjelölt Donald Trump, aki felhívta a példátlan érdekeit a fogadók szerint a MarketWatch mi az az elv. Vége a Ladbrokes az esélye annak, hogy Trump nyerő volt 7/4 szerdán.

A William Hill, Trump esélye a győzelemre az elnökválasztás van bakugrás a 150/1, amikor belépett az elnökválasztási versenyben, hogy 7/4 során a Republikánus Konvenció használt pénznyerő antenna. Mint a rivális bukméker, a William Hill-nek rövidített mennyi az esélye, hogy Üti a győztes, miután látta növekedése fogadások az üzletember mi az a póker orr.
"Általában a rövidebb árú jelölt vonzza a legtöbb a nagy tét, de nagyon kevés [a különbség] köztük Hillary ebben az értelemben, mint láttuk, öt-ábra tét Trump következetesen, mivel a az év vége felé, hogy" Mac Egy Iomaire mondta brango casino befizetés kódok. A bukik, azonban nem hiszem, amikor azt jósolta, hogy a Konzervatív nem lesz többségi politikai párt, amikor kitalálta, hogy az egyesült KIRÁLYSÁG továbbra is az Európai Unióban. Soha nem volt elnökjelölt annyira népszerű, többek között a fogadók, de nyer, ez lesz a legrosszabb politikai eredmény a bukmékeri ipar, a történelem, a" Mac Egy lomaire mondta a business news honlapján.

Ezzel a termékkel is vásárolnak