Swtor

Ez nem tart sokáig, mielőtt a pro volna dupla fel, majd irány az első helyen végzett swtor. Miután az utolsó asztal szett hét játékos maradt, Schillhabel volt 5-én, a chips, a szerint, hogy a PokerNews hogy hol kap a bővítés.
Az első a kéz, Watson volna mozgatni-a a gombot a zsebében bankban Schillhabel nem habozzon, hívja a J-10-klubok játékgép alkatrészek. Erőfeszítéseiért, Schillhabel lenne keresni a fődíjat, valamint egy új Hublot óra, egy trófea, illetve egyéni üveg pezsgőt swtor csempész szerencse.
A végén volt Stefan Schillhabel Németország, aki kiérdemelte a címet nyerni, miután legyőzte Mike Watson Kanada a heads-up játék játékgép. Egyszer csak két játékos maradt, Watson pedig Schillhabel kezdődik, a heads-up a Schillhabel kezében egy 5 1 chip vezet mi az eltérés a pókerben. Az esemény volt a buy-in-a HK $250,000 egy 6-max formátum esemény, 87 játékosok versengenek mi vig szerencsejáték. A póker játékos fenntartja ezt a midway stride, amíg az utolsó két asztalt hoztak létre mi a v-chip póker.

Amikor Nap 2 kezdődött, Schillhabel lenne közepén az 50 játékos, amikor jött a chip stack, ha a játékosok úgy jött haza, hogy éreztem magam mi az érték emelje fel a pókerben.

Ezzel a termékkel is vásárolnak