Mi A Legjobb Formáját Szerencsejáték

18 December 2012 (London, UK)- február 6., 8:30, a Londoni grand Troxy Színház lesz, a helyszín a 2013 Fire & Ice iGaming ipar esemény mi a legjobb formáját szerencsejáték. A Troxy London legismertebb art-deco színház, valamint maga az épület az ihletet az esti műsort, amely meghozza a vendégek egy utazás az időben, kezdve a Párizs 1930 utazás Párizsba 2113 mi a legjobb kilépés a kaszinó rablás nagy átverés. A kapacitás több mint 2000 vendégek, Fire & Ice szervezők biztosított a legnagyobb helyszín dátum, lesz befogadására vendégek át két hatalmas padló, kilátással a legnagyobb színpadi show a rendezvény történetében mi a legjobb ingyenes blackjack app.

További információ, asztal foglalás, szponzori lehetőségek kérjük, látogasson el a www.fireandiceparty.com Véget ér a Média kapcsolat: Jessica Tomsett [email protected] Megjegyzések a szerkesztőknek: A Fire & Ice (https://www.fireandiceparty.com): évente Megrendezett között JÉG Teljesen Szerencsejáték, illetve a Londoni Partner Conference (LAC), Fire & Ice által termelt iGaming PR-események szakemberek Líceum Média a világ nem elég kaszinó jelenet. Most az a 12 év, Fire & Ice a leginkább várt esemény a iGaming rendezvénynaptár 2000, ki-ki a részvétel az éjszaka folyamán a világ nem elég kaszinó.

Fire & Ice az ipar teljesen támogatja az ágazatot a világ legnagyobb kaszinó üzemeltető. A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre.

Ezzel a termékkel is vásárolnak