Hogyan Kell Eladni A Kaszinó Zseton

Macau Legenda Fejlesztési Kft kiadott egy figyelmeztetést, hogy a tisztelt részvényeseket, hogy a csoport várhatóan rekordot konszolidált vesztesége tartományon belül a HK$1,9 milliárd hogy HK$2 milliárd eurót hitelez ($245-$258m) a December 31-ével 2020-ig hogyan kell eladni a kaszinó zseton. Ez egy hatalmas esés képest a HK$190m rögzített 2019-ben hogyan kell eladni a régi játékgép.
Az éves eredmények még mindig véglegesítése, valamint a jelenlegi adatok alapján az előzetes felülvizsgálati csak. A csoport működik, három kaszinók Macau (Tájékozódási pont, Babylon, valamint Legenda Palota), valamint egy ingatlan, Savan Legenda, Laoszban hogyan kell eladni.

Macau Legenda is működik, Macau Fisherman ' s Wharf a turizmus összetett, egy bevásárló komplexum Hengqin magas szintű vevő kaszinó rablás. Macau Legenda kiemelte, több okból is mögött jelentős csökkenése, beleértve az utazási, valamint a társadalmi-elhatárolja korlátozások hajtották végre a világ minden tájáról, válaszul a Covid-19 járvány, ami viszont csökkent a látogatók száma Macau, Laosz során 2020-ig hogyan kell eladni a zynga póker zseton. A csökkenés a számok is hatással "értékvesztés elismert bizonyos üzleti egység(ek) miatt a kedvezőtlen változások a gazdasági helyzet". A nyilatkozat szerint, a csoport aktívan figyeli a hatást, a járvány már az üzleti, mind a "vállalta, különböző enyhítő intézkedések kezelni a jelenlegi környezet, beleértve az aktív intézkedéseket, hogy ellenőrizzék a működési költségek, ráfordítások."A teljes éves eredmény közzé kell tenni Március végén. póker zseton értéke a fülöp-szigeteken.

Ezzel a termékkel is vásárolnak