Ugye Nem Kell Jelentést Kaszinó Nyeremény

Ellentengernagy Tim Giardina, egyszer egy három csillagos altengernagy, aki a második volt a felelős az Egyesült Államok Stratégiai Parancsnokság a katonai ág, amely felügyeli az ország nukleáris fegyverek arzenálját, bűnösnek találták tiszthez méltatlan ugye nem kell jelentést kaszinó nyeremény. Szeptemberben Giardina volt rászokni hamis szerencsejáték chips, míg a pókerben a Caesars tulajdonú Horseshoe Kaszinó a council Bluffs, Iowa ugye nem kell jelentést kaszinó nyeremény. Az amerikai Haditengerészet tett a bejelentést, miután Admirális Bill Gortney parancsnoka U. Flotta Erők Parancsnoksága lefokozott Giardina, hogy egy két csillagos ellentengernagy. Giardina elfogadta a nem bírósági büntetés után bűnösnek találták, amely sérti a Katonai szabályzat hogy az ssi. Nyilatkozatában a Haditengerészet azt mondta, hogy Giardina megsértette két rendbeli tiszthez méltatlan által hazudott a nyomozóknak, illetve, ha be azokat a hamis chips, amit használni után azt állítja, hogy megtalálta bennük a Horseshoe kaszinó ugye nem kell jelentést kaszinó nyeremény.

Amellett, hogy egy csepp rang, Giardina kapott egy levelet, a megrovás, a Haditengerészet közben is elveszíti 4000 dollárt. A másik oldalon, az elfogadás, a nem bírósági büntetés pedig azt jelentette, hogy megkímélte magát a baj a szégyen, hogy a hadbíróság hogy irs.
Lehetett volna elbocsátották a Tengerészeti, ami azt jelentette volna, hogy elveszti a csillagok, s mind a kapcsolódó juttatások.Ő is kerülni fog börtönbe, mivel a használata hamis chipek Iowa minősül-e bűncselekmény kaszinó online gokken de komolyan geld. A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre kaszinó online lány ingyen senza deposito.

Ezzel a termékkel is vásárolnak