Kaszinó Közelében Grand Rapids

A település csökkent $151.5 millió fellebbezés kaszinó közelében grand rapids. SG megállapították, hogy félrevezette a szabadalmi hivatal, valamint részt a "színlelt szabadalmi perek ellen bármely versenytársa, hogy merte piacon versenyképes kártya shufflers" szerint a bíró ebben az ügyben michigan. A ruha is nevek SG leányvállalatok Bally Technológiák, valamint a Kaszinókban Játék, mint a vádlottak.2018-ban egy szövetségi bíró elrendelte az SG, hogy fizet $315 millió Shuffletech, egy gyártó, hogy a CSK arra kényszerült, hogy elhagyja a piacot a jogi fenyegetések, annak ellenére, hogy állítólag a tudat, hogy a szabadalom érvénytelen, illetve végrehajthatatlan.

SG ellenőrzések hatékony 100 százalékos piaci részesedés szerint, a ruha kaszinó közelében gránit falls. Rugalmatlan a kereslet, azt jelenti, hogy növeli az árat eredményez korlátozott csökken az értékesített mennyiség a piacon" - folytatja a pert minnesota.
Két Közép-nyugati hajós kaszinók perel Tudományos Játékok (SG) több mint állítja, a szerencsejáték-kínálat óriási csalárd módon kisajátította a piac automatizált kártya shufflers kaszinó közelében grand portage mn. De szereplők kénytelenek fizetni "supracompetitive árak", mert a CSK monopólium kaszinó közelében grand rapids mi.

Ezzel a termékkel is vásárolnak