Nyerhetsz Valódi Pénzt Scatter Slot

S.-alapú kaszinó üzemeltető Las Vegas Sands Corp látta, Macau bíróság megtagadja a cég egy indítványt, hogy utasítsa el a kártérítési igényt egy Tajvani üzletember, aki azt állítja, ő segített a Las Vegas Sands Corp egy Makaó játék engedély, írja a Reuters.időpont tárgyalás az ügyben az Elsőfokú Bíróság még, hogy tervezett, Jorge Menezes, a Macau ügyvéd képviseli AAEC, mondta a Reuters.mint Vegas Sands-mondta a hírügynökség: "A cég folyamatosan tartja, hogy ez az ügy nem érdem nyerhetsz valódi pénzt scatter slot. Bízunk, hogy végül a Macau bírósági eljárás eléri ugyanazt a következtetést.", mint Vegas Sands az anyavállalat, a Macau-alapú kaszinó üzemeltető Sands China Ltd nyerhetsz valódi pénzt online slots.

AEC beadta egy hasonló pert Las Vegas Sands a U nyerhetsz valódi pénzt pop slot. Kerületi Bíróság Nevadában, de a cég visszavonta az esetben, késő 2014-ben legnagyobb kaszinó lake tahoe.
A pert a Las Vegas Sands volt, azt állítva, szellemi tulajdonjogát, amennyire 72.5% - a az usa-20 milliárd dollár plusz nyereség a felperes szerint, a szerencsejáték-üzemeltető volt made in Macau, mivel a díjat a szerencsejáték jogok 2002-ben. t egy minimális, a Nevadai ruha AAEC kért 5 milliárd dollár, a Las Vegas Sands, a pre-ítélet utáni ítélet érdeklődés..

Ezzel a termékkel is vásárolnak