Paradicsom Hajós Kaszinó Peoria

CVC Capital Partners szerzett egy 80% - os tulajdonrészét Ég Fogadási & Gaming-től anyavállalat BSkyB tavaly Márciusban paradicsom hajós kaszinó peoria. A cég rangja #94 a listán kapott külön elismerés a Tech Ninja Alap, amely a 400 tagjai technológia csapat £1k minden tölteni a karrier, a készség fejlesztése illinois.

A közzétett adatok kedden, a cég azt mondta, árbevétel 36% £247m a 12 hónapos időszak végét június 30-ig 2015-ig paradicsom nyerni no deposit kaszinó bónusz. Sky Fogadási & Gaming VEZÉRIGAZGATÓJA, Richard Flint jóvá a társaság belső fejlesztés csapat fordult a csoport mobil platform a pénz gép paradicsom.

Flint megfogadta, hogy rajta töltöm a technológiát – beleértve a felvétel több száz személyzet biztosítja a jó idő tovább walker hill casino póker. Mobil csatornák elszámolni 80% - a Sky Fogadási a bevételek 57% - át az Égen, Kaszinó, valamint a Sky Vegas bevétel. A Leeds-alapú vállalat ügyfél soraiban duzzadt 1.48 m abban az időszakban, míg az átlagos bevétel egy ügyfél-kal nőtt egy harmadik új adó törvény a szerencsejáték veszteségek.

Ezzel a termékkel is vásárolnak