Paradicsom

Ez által elismert FinTechCity London, mint az egyik az Európai vállalatok sorsa, hogy forradalmasítja a pénzügyi szolgáltatási szektorban.2014-ben Trustly helyen volt többek között Svédország leggyorsabban növekvő technológiai cégek a Deloitte Technology Fast 50 lista paradicsom.

Trustly az egyik legismertebb márka a piacon a fizetési szolgáltatás által kifejlesztett játékosok a játékosok.Ügyfelei között Betsson Csoport, Green, LeoVegas, bwin, Bet356, Unibet, Pokerstars, Gyere, Vera & John pedig több, mint 100 más márkák walker hill casino póker. Fő termék: Azonnali befizetések, kivonások Trustly alapvető termék támogatja a valós idejű betétek, valamint az azonnali kivonás egyenesen a bankszámla.

Trustly egy engedéllyel rendelkező Pénzforgalmi Intézmény felügyelete alatt a svéd Pénzügyi Felügyeleti új adó törvény a szerencsejáték veszteségek. Február 1-2016: Trustly, a svéd FinTech cég, amely gyors, egyszerű, biztonságos, internetes fizetési megoldások, örömmel jelenti be, hogy részt vesz a JÉG Teljesen Szerencsejáték konferencia Londonban a a 2 4 február, hogy bemutassa a legújabb online vagy mobil e-fizetési megoldások az iGaming ipar új technológia kaszinó játék. Trustly már 95 alkalmazottak, működik 29 országban köti össze több mint 100 bankok szerte a kontinensen új tecno telefonok slot. Trustly meghívja önt, hogy álljon N7-261 között a 2., illetve a 4 new super mario bros kép póker.

Ezzel a termékkel is vásárolnak