Mindkét Szerencsejáték út Közelében Nekem

Játék vagy Szabadidős Tulajdonságok nőtt a bevétel 1,9 százalékkal a harmadik negyedévben, de látta, hogy egy kis szószt a nyereség mindkét szerencsejáték út közelében nekem.
A Pennsylvania-alapú real estate investment trust-mondta csütörtökön a bevétel tulajdonságok lízing vissza kaszinó szereplők — elsősorban Penn Nemzeti Szerencsejáték — 4,6 százalékkal nőtt mindkét szerencsejáték-st louis. Származó bevétel kaszinók GLPI kezeli leányvállalatán keresztül esett az 5,9 százalékot mo. A társaság nettó jövedelem dollár volt 45.9 millió, a negyedév vége június 30-ig a csökkenés 2,3 százalék volt mindkét szerencsejáték-myrtle beach sc. Egy részvényre jutó eredmény csökkent 3,7 százalék 38 cent volt részvényenként mennyit keres egy profi póker játékos. GLPI vásárol az ingatlan kapcsolódó 14 kaszinók által üzemeltetett Pinnacle Szórakozás $4.75 milliárd majd bérbe a tulajdonságok vissza a cég.

A tranzakció befejezése várható a jövő év elején mint ganha um jogador de póker profissional. GLPI Elnök-VEZÉRIGAZGATÓJA, Peter Carlino mondta, hogy közeledik a Csúcs tranzakció a vállalat legfontosabb. Ugyanakkor azt mondta, semmi sem akadályozza meg, hogy a vállalat az, hogy más szerencsejáték-ipar ingatlan vásárlások, "amíg nem jelentősen sérült az időzítés", záró a Pinnacle egyesülés. mit fizet a black jack.

Ezzel a termékkel is vásárolnak