Különbség A Között

Az üzleti jelentést a társaság játék műveletek csökkent kissé $254.3 millió a $266.1 millió, elsősorban azért, mert alacsonyabb a Mega Jackpot bevétel különbség a között. IGT jelentett második negyedéves eredmény csütörtökön, miután a piacok zárva póker. A a bevételek növekedése volt, segített egy 25 százalékos ugrás a napi aktív felhasználók DoubleDown Kaszinó a $1.69 millió römi.
Nemzetközi Játék Technológia, a pénznyerő automata gyártó, valamint a szociális szerencsejáték vállalat, számolt be egy szerény növekedés a nyereség a második negyedévben jelentősen segített a növekedés a gép, értékesítés, valamint a szociális játék valamint. Részvények IGT szerzett 59 cent, vagy 3.53%, hogy közel $17.30 a New York Stock Exchange.Órák után, kereskedelmi, IGT részvények rose 45 cent, vagy 2.60 százalék, hogy $17.75. különbség poker blackjack. Elemzők által megkérdezett Yahoo Finance várható IGT keresni 29 cent / részvény dollár bevételt 571.6 millió. A cég azt mondta, gépek használata fokozott 40 százalékkal 14,300 a második negyedévben, a megnövekedett forgalmi Kanadába, majd az új kaszinó nyílások különbség poker híd méret.

IGT-mondta származó bevételek a szociális játék franchise, beleértve DoubleDown Kaszinó, a megnövekedett 94 százalékos, a második negyedévben a $66.7 millió $34.3 millió elmúlt évben különbség poker 3 patti. Származó termék értékesítése rose 16 százalék évről-évre, hogy $279 millió a $240.8 millió virtuális családok 2 játékgép. "Nagyon elégedettek vagyunk a lendület egészen a második negyed, bizonyító erejét az átfogó stratégia — kihasználva a core business kiterjesztése a megoszlása a premier tartalmat generáló részvényes visszatér" - mondta Patti Hart, VEZÉRIGAZGATÓJA IGT virtuális casino befizetés kódok.

Ezzel a termékkel is vásárolnak