Kaszinó Apps

Ausztrál fizetési szolgáltató, EML Kifizetések Korlátozott,bejelentette, hogy az Amerikai leányvállalata van tintával egy dolog, hogy a kínálat az online sportfogadás üzemeltető, PointsBet USA-ban Bejegyzett, az újra feltölthető kártya innovációs célokra használja a vendégek New Jersey-ben kaszinó apps. Betét visszavonását opciók: A Sydney-i tőzsdén jegyzett cég használt hivatalos szerdán kiadott sajtóközleménye az Európai Szerencsejáték Média Események részlet, hogy a megállapodás aláírásával az EML Kifizetések USA LLC alárendelt hamarosan lehetővé teszik, online, sportfogadás rajongók A 'Garden State, hogy könnyen befizetési vissza alapok segítségével, a domain a PointsBet.com kihasználva az elektronikus fizetési kártyával hogy valódi pénzt nyerni. "Valós idejű" hozzáférés: Jamison Jaworski, Amerikai Elnök EML, kijelentette, hogy a cég elektronikus fizetési kártya van beállítva, hogy biztosítanak egy zökkenőmentes finanszírozás tapasztalat, hogy PointsBet.com a vendégek New Jersey-ben azáltal, hogy a képességet, hogy élvezd a valós idejű kifizetések, hogy újra lehet-letétbe az oldalra vagy visszavont keresztül egy bankautomata.

Kijelentette, hogy az innovációs is ad az ügyfelek a képesség, hogy használja a nyeremény az interneten keresztül, valamint számos az alkalmazás szolgáltatások. Jaworski vallomását olvasta... "a dob A PointsBet.com újra feltölthető kifizetések kártya jelenti, hogy egy izgalmas időszak a sportfogadás mindkét PointsBet [USA Bejegyzett] gombot, majd EML [Kifizetések Korlátozott] kaszinó apps.
Mindkét vállalat megértette annak a fontosságát, hogy első a piacon egy megszerzése, illetve kifizetési megoldás, hogy fokozza a PointsBet.com játékélményt, növeljék a márka hűség, a kihívásoknak a mai gyorsan változó Egyesült Államok online sportfogadás táj." Megerősített hírnév: Az a rész, Johnny Aitken, vezérigazgató a PointsBet USA-ban Bejegyzett, leírt PointsBet.com mint egy egyedi pontok fogadási termék', hogy élvezte 'gyors növekedés, mióta belépett az Egyesült Államok online sportfogadás piacon.Ő továbbá hirdette, hogy az új partnerség EML Kifizetések Korlátozott biztos, hogy további megszilárdulni mind a vállalatok hírnevét, mint a vezetők számára egy páratlan online sportfogadás élmény. Aitken vallomását olvasta.. hogy valódi pénzt keresni. "kapcsolatunk Az EML [Kifizetések Korlátozott] lehetővé tette számunkra, hogy gyorsan, zökkenőmentesen integrálható egy kivonási módszer, amely egyedülálló az Egyesült Államok sportfogadás piacon kaszinó alkalmazások pénzt. Míg más sportsbooks, még mindig próbálom kitalálni, hogy a legjobb kifizetési nyeremény a játékos, PointsBet.com képes összpontosítani, hogy folyamatos fejlesztések a már meglévő folyamat, amely egy VIP élmény." hány blackjack van egy pakliban.

Ezzel a termékkel is vásárolnak