Gyönyörködni Resort Atlantic City Kaszinó

Mindig van egy garantált $200,000 nyereményalap, ami mindig felhívja egy nagy mező. Ez egy jó kezdet, hogy két hét múlva, hogy fog látni Cody küzdeni a legnagyobb online tournament játékosok a világ SZENZÁCIÓ gyönyörködni resort atlantic city kaszinó. A PokerStars megígérte, hogy hozzon létre öt milliomosok, a tér, a két hónap hogyan kell aranyat a pop slot.

Csak öten voltak a többi játékos között, neki egy milliót, de...nem jött össze hogyan arany rúd a kaszinó rablás. A PokerStars Teszi Milliomosok' promóció addig folytatódik, amíg a végén a Tavaszi Bajnokság of Online Poker (SCOOP), ahol a győztes a Fő Esemény (Magas) fog nyerni garantált millió dolláros első díjat hogyan arany minden alkalommal. A két játékos csatlakozik Lengyelország 'bladsonpoker' s Oroszország 'CccpVodka, aki minden egyes dollárt nyert 1m első díjat játszik $5 Spin & Go lottó stílusú 3-Handed S&G-vel.
Jake Cody Érzi Szuperszonikus Kezdő 18:30-kor (ET) a 215 $ - os buy-in Szuperszonikus a múlt vasárnap őrnagy játszott ki a PokerStars minden hétvégén amikor kaszinó rablás. Amit az orvos rendelt egy hosszú nap után az irodában hogyan arany rács kaszinó rablás. Ez nagyon sok pénz, sok szerencsét mit vegyek fel. A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre hogy egy póker partira.
játékos nyer $1m+ nyeremény, amikor online pókert játszik.

Ezzel a termékkel is vásárolnak