Hogyan Arany Minden Alkalommal

HighSixes.com Limited real time gaming termék Passoker most érkezett emlékeztető oltás, a tőke pedig a tapasztalat hogyan arany minden alkalommal. Miután biztosítása egy hat számjegyű beruházás a Venatus Interaktív nyrt Passoker tervezett indítása az első valódi pénzes kínál a Gibraltári-alapú bukméker Victor Chandler februárban, így az időzítés tényleg nem is lehetne jobb amikor kaszinó rablás.

Passoker VEZÉRIGAZGATÓ Stuart Carr érthető módon elégedett a dolog, de gyors volt, hogy rámutasson a megállapodás értéke messze meghaladja a közvetlen monetáris ér, Carr szerint a release", valamint a pénzügyi elem, ami elengedhetetlen a folyamatos növekedés, mi is biztosítva jelentős beruházási tapasztalattal, valamint az üzleti érzéket a Venatus Interaktív hogyan arany rács kaszinó rablás. Edward Pfeiffenberger a csapat szerves része a döntéshozatali folyamat megy előre hozzák a velük egy nemzetközi üzleti hálózat túlnyomó kapcsolatok könyv." Pontosan ez az, amit Passoker szükséges a készítmény, annak valódi pénzt dob a jövő hónapban mit vegyek fel. Venatus alapján a kormány a korábbi befektetési bankár, most pedig a jelenlegi ügyvezető igazgatója, Edward H hogy egy póker partira.

Pfeiffenberger, most szerzett, 15% - os részesedés HighSixes.com Korlátozott mit vegyek fel. Pfeiffenberger, hozzátette, hogy "Venatus Interaktív nyrt rendkívül izgatott ez a beruházás hogy egy kaszinó nő. Mind az innovatív tervezés, koncepció a termék, valamint a rugalmasság, a potenciális piaci alkalmazások; párosul a fantasztikus csapat, hogy Stuart Carr összegyűlt körülötte, ezért tökéletesen illeszkedik a portfólió mit vegyek fel.

Tényleg várom, hogy együtt dolgoznak, Mr hogy egy kaszinó témájú karácsonyi party. Carr, a tehetséges csoport, hogy ez az egyedülálló új játék a siker." A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre no deposit bónusz valódi pénz slot.

Ezzel a termékkel is vásárolnak