Texas Holdem

Az Ausztrál Verseny, a Fogyasztóvédelmi Bizottság (ACCC) csökkent a hosszú ellenezte, hogy az AU$11bn egyesülés között Ausztrál lottót üzemeltető Egy Csoport Tabcorp Gazdaságok.
Ez a legújabb lépés után jön az Ausztrál Verseny Bíróság (TÖRVÉNY) által jóváhagyott, az egyesülés, a második alkalommal a múlt hónapban csak egy nap után CrownBet, aki már az egyik legnagyobb kereskedelmi ellenfelek, az egyesülési csökkent az ellenzék, hogy a $11bn ügy texas holdem. A nyilatkozatot, ACCC Elnök Rod Sims azt mondta: "Az ACCC közelről megvizsgálta a Törvényszék okok miatt amely kézzel hajtsuk. Ellentétben az eredeti határozatot a Bíróság nem gondoljuk, van olyan jogi hibát kell javítani. Ez az oka annak, hogy az ACCC nem törekszik további felülvizsgálatnak."Egyesülési tárgyalások a két vállalat között kezdett 2016-ban, de dobták kétséges, a korai 2017-ig, amikor az ACCC közzétett egy nyilatkozatot a kérdések tekintetében a javasolt részesedésszerzés gazdag slot mod apk. Ennek eredményeként ez a kijelentés, Tabcorp visszavonta kérelmét a hivatalos engedélyt, hogy folytassa a ACCC be a külön engedély iránti kérelmet az Ausztrál Verseny Törvényszék meggazdagodni online póker.
Ellenfelek az egyesülési azt állította, hogy a helyzet hatással van a piaci verseny igazságtalanul, valamint a fogyasztói árak gazdag az online póker. Júniusban a TÖRVÉNY engedéllyel az egyesülés sor, de a ACCC, majd később Ausztrál fogadási társaság Crownbet, alkalmazott Ausztrál Szövetségi Bíróság a bírósági felülvizsgálat a határozat, amely elkészült, November végén megszabadulni a levélnyíláson. Annak ellenére, hogy csökken az ellenzék, az ACCC maradt sztoikus az a meggyőződés, hogy az egyesülés lehet, hogy a negatív következmények az Ausztrál szerencsejáték-ipar, Elnök Sims hozzátéve: "Miközben az ACCC más az álláspontja a Bíróság, amennyiben az állami ellátások, valamint eredő kárt okoztak a javasolt egyesülés, nincs avenue-n, a fellebbezést, hogy a teszt érdemben a Bíróság döntését."Az ACCC úgy véli, hogy a javasolt egyesülés a két nagy, közel a versenytársak csökken a verseny, hanem azért, mert úgy döntöttek, kell alkalmazni, hogy a Bíróság, az ACCC soha nem érte el a következtetés-e, vagy sem a csökkenéséhez, azt jelentené, hogy egy jelentős csökkenéséhez a verseny.".

Ezzel a termékkel is vásárolnak