Juega Póker Online Con Tus Amigos

Március 2017: BetConstruct indul egy sorozat a szabad műhelyek, hogy bemutassa a teljes termékcsalád, illetve adja a résztvevők gyakorlati tapasztalatok segítségével BetConstruct eszközök juega póker online con tus amigos. Sor vasárnap, Március 19-én, mielőtt VIGE 2017-ig Bécsben, BetConstruct Az Ajtót: Tájékozódás Nap lesz az első a sorozat műhelyek a vállalat azt tervezi, hogy tartsa a különböző régiókban ebben az évben.

Következő VIGE 2017, a csapat fog utazni, Málta, hogy megszervezze a második workshop a Corinthia Hotel Március 24. "A kollégák, valamint társaik lehetőséget kap arra, hogy első kézből miből BetConstruct partnerek sikeres, nyereséges.Ők majd hozzon létre egy operátor segítségével az eszközök, szolgáltatások, beleértve CRM, CMS, esélye takarmány-gazdálkodási eszközök, törzsvásárlói program, valamint néhány száz egyéb eszközök, funkciók. "A workshop ad a vendégeket összehasonlítani a platformok" - mondja BetConstruct Ügyvezető Elnöke Vigen Badalyan. BetConstruct csapat bemutatja Az Ajtót fogalom juego 5 dados póker pontocska. Séta BetConstruct Ajtó, szereplők fogja találni, meg kell kezdeni, az üzleti, vagy, hogy a következő szintre – eszközök, szolgáltatások, termékek és szakértelem egy helyen. Tartott a Ritz-Carlton Szálloda a Bécsi, a rendezvény egyesíti jó vita, nagyszerű ételeket fantasztikus szórakozás mi let it ride póker.
A résztvevők elhagyja az eseményt egy teljesen működőképes üzleti, mind a saját 30 napon anélkül, hogy vádat mi az a határ vs no limit póker. Regisztrálni érdeklődés esetén, kérjük, látogasson el betconstruct.com mi limit vagy no limit póker. A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre póker mi is az a járműves.

Ezzel a termékkel is vásárolnak