Nagy Levélnyíláson A Falak

NEKÜNK szerencsejáték-technológia szolgáltató Tudományos Játékok Vállalat növelte részesedését a rivális NYX Gaming Group, részben keresztül egy tranzakció az anyavállalat, az online póker óriási PokerStars nagy levélnyíláson a falak. Az ajánlatokat is tartalmazza részvényvásárlási indokolja, illetve cserélhető elsőbbségi részvények, amelyek, ha teljes mértékben gyakorolják, hozná a Sci-Játékok teljes NYX tét, hogy 42.7% nagy levendula monte casino őszirózsák.

Mind a Sci-Játékok NYX már benyújtott, a polgári megfelel az usa-ban az ellen, amit ők azt állítják, vagy Hills "versenyellenes, uzsora, valamint kényszerítő" taktika nagy levélnyíláson eladó. NYX részvényesek tervezett szavazást a Sci-Játékok beszerzési terv December 20 prémium outlet közelében pechanga kaszinó. Csillagok is jogosult a top-up fizetési Sci-Játékok kövesse végig a tervek ahhoz, hogy megszerezzék a NYX, ha az árat fizetett NYX hétköznapi részvényesek meghaladja C$2.40% a részesedése, vagy ha Sci-Játékok megszakítja a felvásárlási tervek, valamint értékesíti a NYX gazdaságok több mint a C$2.40% a részesedése prémium outlet közelében.
Szerint a Csillagok Csoport ért el foglalkozni a Sci-Játékok csütörtökön, hogy eladja a teljes NYX gazdaságok – köztük 5.6 m törzsrészvények 40k részvényeit, valamint 1.36 m közönséges részvény vásárlás szavatolja, amelyek összesen képviselik 13,7% - kal, a NYX – Sci-Játékok teljes ellenérték C$35.5 m (US$28m) a kaszinó. Sci-Játék, amely a múlt héten tartott, nem tét nélkül a NYX, a héten korábban bejelentette, hogy megszerezte-e a 10.7% - os tulajdonrészét NYX a hosszú moro.

Ezzel a termékkel is vásárolnak