A Legjobb Módja Annak

A törvényjavaslat, amely támogatja az Állam Ház (módosításokkal), teljesen elakadt a Szenátus, mint a múlt héten. A javaslat értelmében a seminole-k is lett volna tilos az épület egy új kaszinó 20 évig volna lemondott a monopólium a blackjack slot a legjobb módja annak.
Ez a megállapodás is adott a seminole-k a markában tartja a slot piacon, amely megtiltja a bővítés nyerőgép szerencsejáték, mint amely már létezett egy maroknyi pari-mutuel versenypályák hogy nyerni játékgépek egy kaszinó. A megállapodás az volt az eredménye, a hónapok közötti tárgyalások a seminole-k, valamint Florida Kormányzója, Rick Scott, pedig lett volna 3 milliárdot ér, hogy az állam több, mint hét éve, hogy a legnagyobb törzsi bevétel-megosztási megállapodás az usa-ban a legjobb módja annak.

Most, hogy az új kompakt nem sikerült, valószínű, hogy az ügyet kell elintéznünk a bíróságok hogy nyerni a rulett asztalnál. Végső soron meghaltak, amikor támogatói elismerte, lehetetlen lenne, hogy zöld ágra vergődni, mielőtt a Március 11-i határidő a legjobb módja annak. Az eredeti kompakt között a törzs, illetve a Floridai alakult 2010-ben, így a seminole-k kizárólagosság a blackjack az állam, cserébe az 1 milliárd dollárt, terjedését több mint öt éve hogy nyerni slots egy kaszinó. Az is valószínű, hogy megzavarják a seminole-k iránti elkötelezettség biztosítja Florida ezer új munkahely keresztül $1,8 milliárd bővítése, a kaszinók, a Tampa pedig Hollywood. "A Ház, csodát vártam, de közel a napon láttuk, hogy nem jön, vagy nem volt lehetőség, de hogy húzza ki a dugót." Az üzlet volt, úgy tűnt, hogy a nagy áttörést a politikai patthelyzet között Scott, a seminole-k, amikor bejelentette, hogy tavaly decemberben a legjobb módja annak. A bill folyosón keresztül a jogalkotó végül is nehezíti, kitartó módosítási kérelmet az állam különböző szerencsejáték lobbisták, nevezetesen, hogy az állam versenypályákon hogy nyerni slots egy kaszinóban.

Ezzel a termékkel is vásárolnak