Kaszinó Du Liban Póker Versenyek Menetrend

Ez alatt az idő alatt, Lisa Scott alakult négy különböző szavazólapon a kérdés bizottságok, beleértve a Lóversenyek Munkahelyek Méltányosság, amely hozzájárult ahhoz, alapok, hogy az erőfeszítést kaszinó du liban póker versenyek menetrend. Az egyik legfontosabb számok a szonda Miami ingatlan fejlesztő Lisa Scott.Ő a húga Shawn Scott, a kaszinó vállalkozó, aki kap a York Megyei licenc, ha a népszavazás volt, hogy sikerül November 7-én kaszinó du liban póker versenyek.
Ügyvédek Lisa Scott, a Haladás Maine (a politikai bizottság most a fejét a kaszinó erőfeszítés) kérte, hogy az etikai bizottság késedelem bejelenti, semmilyen határozat vagy büntetés után a jövő heti szavazás, de ezt a kérést elutasították. kaszinó du liban póker zseton. A Maine Bizottság a Kormányzati Etikai valamint a Választási Gyakorlatok vizsgálja, hogy a kampány mögött a javaslat, hogy egy kaszinó York-i Megyei rejtette a forrás több, mint 4 millió, a finanszírozás mi van a legjobb esélye a rulett. "Minden a színfalak mögött viták tekintetében a pénz átutalások, valamint a cserék nem volt ismert számunkra." Scott azonban azt mondja, hogy ő tette Timberlake tisztában a bátyja bevonása a finanszírozás a fáradságot, mielőtt a kampány elkezdődött mi van a legjobb esélye. "Lisa volt az arca, a vezető ezt a kezdeményezést," Timberlake-nek azt mondta, a tárgyalás során.

Augusta lobbista Cheryl Timberlake, aki szolgált a kincstárnok a szavazás bizottság azt állította, hogy ő teljesen a sötétben, a forrás a finanszírozás, ha nem a Lisa Scott magát játékgépek. Csoportok támogatása 1 mi van a legjobb esélye a játékgépek.

Ezzel a termékkel is vásárolnak