Hány éve

Connecticutban, a törzsi közös vállalkozás mögött a terv, hogy egy műholdas kaszinó, hogy a kis közösség East Windsor állítólag kiderült, hogy az építkezés az új létesítmény lehet kezdeni, amint az ősz hány éve. Egyik jelentése szerint a Hartford Courant újság, MMCT Vállalkozás, amely a partnerség között a kaszinó-működési Mohegan Törzsi Szerencsejáték Hatóság, valamint a Mashantucket részben peqout Törzsi Nemzet, jelenleg a folyamat véglegesítése a tervezés a tervezett Osztály III hogy a holland kaszinó. kaszinó, miután a múlt héten láttam a Connecticut képviselőház át jogszabály felhatalmazza az új helyszín mit jelent az.

"Elkezdtük," Kevin Brown, Elnöke a Mohegan Törzsi Szerencsejáték Hatóság, mondta az újságot, miközben állítólag kiderült, hogy a végső akadályokat, beleértve a hatósági jóváhagyások lehet törölni "egy hét alatt, több hét." A Mohegan Törzsi Szerencsejáték Hatóság felelős a Mohegan Sun délkeleti Connecticut, míg a Mashantucket részben peqout Törzsi Nemzet fut a közeli Foxwoods Resort Casino, valamint a MMCT Vállalkozás vállalkozás hosszú támogatni az East Windsor terv, mint egy módja annak, hogy híg a hatás várható, miután a késő-2019-es megnyitása a 950 millió dollárt MGM Springfield fejlesztési épülnek MGM Resorts International a szomszédos Massachusetts hogy ellenőrizze a póker. Miután megkapta jogalkotási jóváhagyási keresztül, június 6 szavazás a Connecticut Képviselők Háza, Kormányzó Dannel Malloy értesülések szerint várható, hogy az utolsó hozzájárulás az új off-foglalás szerencsejáték létesítmény még ebben a hónapban figyelmeztetés ellenére is, hogy a megnyitón a helyszín esetleg veszélyeztetik az állam meglévő játék tömöríti a két törzs mit jelent az. A terv, hogy nyissa ki az East Windsor enterprise továbbá állítva szembe ellenzéki csoportok, mint az MGM Resorts International, amely már pert indított a javaslat ellen, a Schaghticoke Törzsi Nemzet, s végül a bíróságon hogy ellenőrizze az emelés azt jelenti. A Hartford Courant arról számolt be, hogy jogi lépéseket nem tudta megállítani építési, kivéve, ha a bíróság a kiszabott végzés kibocsátása, miközben Rodney Butler, Elnöke a Mashantucket részben peqout Törzsi Nemzet Tanács kijelentette, hogy a törzs "teljes mértékben elkötelezett" a projekt annak ellenére, hogy az a kilátás, hogy az ilyen eljárás póker.

"Mi vagyunk teljes mértékben elkötelezett amellett, hogy ez a projekt még mindig várható, hogy lesz valamilyen jogi lépéseket amellett, hogy a jelenlegi," Butler elmondta az újságot. mit jelent az.

Ezzel a termékkel is vásárolnak