Kaszinó Bolt Avenue Jean Mermoz Montpellier

Tudományos Játékok számolt be, 10% - os éves bevétel növekedése a második negyedévben a 2018, hogy $844.7 mAzonban, szerencsejáték, lottó bevételt látta, hogy egy 10 millió dollár negatív hatást után Tudományos Játékok, végre egy "új bevételek elszámolása a számviteli."A $10m hatása, szerencsejáték-bevételek $470m, legfeljebb $13.5 m, lottó bevételt dollár volt 207m, akár 2% kaszinó bolt avenue jean mermoz montpellier. A vállalat arról is beszámolt, nettó veszteség $5.8 m, jelentős csökkenés a $39.1 m tavaly kaszinó bolt avenue du drapeau dijon. Konszolidált EBITDA láttam egy 8% - os emelés $340.4 m. A digitális bevételek is láttam egy növeli,hogy $67.2 m $50,6 millió érkezik az újonnan szerzett NYX platform prd kaszinó ház eladó.
Barry Cottle, Elnök-VEZÉRIGAZGATÓJA a Tudományos Játékok, azt mondta: "nagyon elégedett vagyok a teljesítmények ebben a negyedévben pedig különösen büszke, hogy mind a négy vállalkozások továbbra is élmény növekedés ebben a negyedévben pedig gyorsul a pénzügyi lendület. Michael Quartieri, CFO a Tudományos Játékok egészül ki: "Ebben a negyedévben jelzi a tizenegyedik egymást követő negyedévben az egy év alatt a növekedés a bevétel, valamint AEBITDA ima nyerni. Van tiszta lendület szerte a globális vállalkozások játékgép.
A javulást a működési eredmények, valamint az alacsonyabb kamat, költségek, biztosítja számunkra a tiszta utat a növekvő cash flow, hitelállomány csökkenése, valamint erősíti a mérlegben." ima a póker istenei.

Ezzel a termékkel is vásárolnak