A Kincses Sziget Póker Terem

Máltai lottó újító, Helio Játék, bejelentette, hogy ez lesz a jövő heti JÉG Londoni kiállítás, hogy bemutassa a teljes körű termékek, megoldások, beleértve a népszerű Lottó Hős előre a kincses sziget póker terem. Lottó pioneer: a hivatalos sajtóközlemény által közzétett Európai Szerencsejáték Média Események, Helio kijelentette, hogy az idei ICE London tervezett időpontja: február 5.
7 óriás ExCeL London, s hogy álljon N7-433, felvágás termék, amely lehetővé teszi a rajongók fogadás eredményéről szóló nemzetközi lottó, mint például Észak-Amerika MegaMillions, Powerball pedig Lottó 6/49 rajzol. Lotto Hős megerősített: A szállító kifejtette, hogy a Lottó Hős előre premierje egy évvel ezelőtt, azóta már lehet hasznosítani partnerek Afrikában, Európában zárt.

A fejlesztő kijelentette, hogy ez az innováció a közelmúltban fejlesztette keresztül beépítése 'egy sor kiegészítő termékek, mint például testreszabható napi, heti, illetve esemény-alapú felhívja, hogy vonzó lesz a meglévő lottó márkák keres, hogy változatossá a portfólió mellett online kaszinók, valamint sportsbooks 'abban a reményben, hogy kínálnak ügyfeleiknek egy új élmény. Élő lottó játék bemutatkozó: Richard Mifsud, vezérigazgató a Helio, hirdette, hogy a cég kínál egy multi-termék portfólió alkalmas mind a meglévő, mind új piaci szereplők, miközben feltárja, hogy a következő havi kiadás JÉG London továbbá lásd az újító leleplez egy élő lottó játék, hogy ő hisz 'lesz annyi más, mint az élő kereskedő már online kaszinó.' Mifsud vallomását olvasta.. a kincses sziget póker terem. "biztos vagyok benne, hogy most már a teljes lottó megoldás a piacon, valamint izgatottak vagyunk bemutató az iparág legnagyobb show-ja mn. Ahelyett, hogy egy fenyegetés, hogy a meglévő lottó szereplők, azt javaslom, hogy tényleg meg tudjuk bővíteni az online portfóliót kínál valami újat, amely kísérteni a következő generációs lottó játékos slot slot slot ingyenes bónusz. Ott is hatalmas lehetőségeket kaszinó, sportfogadás, márkák, hogy könnyen hozzá lottó, mint a függőleges, hogy gyorsan úgy érzi, előnyeit a nagy megszerzése, megtartása, illetve újraaktiválása tulajdonságait." slot slot slot szellem mód.

Ezzel a termékkel is vásárolnak