Malette Póker Szabadság Legendák 500 Zsetont

Pennsylvania-ban, valamint a felügyelők Shippensburg Township jelentések szerint nyújtott Greenwood Játék, Szórakozás Bejegyzett feltételes oldal jóváhagyásával elképzelt 77,572 sq ft 'műholdas kaszinó' helyszín malette póker szabadság legendák 500 zsetont. Greenwood Játék, Szórakozás Bele állítólag nyilvánosságra, hogy ez a tervezett vállalkozás, a kis város Shippensburg létre 125 teljes, illetve részmunkaidős munkahelyek átlagos éves fizetése $40,000 előny a helyi gazdaság minden évben nagyságrendileg mintegy 43 millió dollárt malette poker pro 500 zsetont.
Ezt az engedélyt megadta a jogot, hogy építeni, illetve fuss egy kis 'műholdas kaszinó', mely nem több, mint 700 slot 50 játszóasztalok belül egy 15 km-es körzetében a vidéki közösségben, a Dél-Newton Község malette póker szabadság 500 zsetont. Ez 430 hektáros létesítmény északra Philadelphia állítólag generált összesített bruttó szerencsejáték-bevételek több mint $639 millió 2019-ben jóvoltából a körül 3,300 slot, illetve 180 szerencsejátékok által kínált annak a 150 000 sq ft kaszinó esélye annak.

Hasznos háttér: Ez az alternatív helyszín, most állítólag kapott az egyhangú támogatást-a felügyeleti tanács a Shippensburg Township az üzemeltető most abban a reményben, hogy képes legyen megnyitni a még meg nem nevezett 'műholdas kaszinó' vége előtt, a következő év, mely mintegy 600 slot, valamint egy meghatározatlan számú játszóasztalok amellett, hogy egy 250 férőhelyes étterem hogy egyenesen a texas holdem. Megyünk, hogy győződjön meg arról, hogy a tulajdon biztonságos, ha kinyitjuk, illetve szeretném hinni, hogy ez lesz az egyik legbiztonságosabb helyen lehet." Jön figyelembe: Illetően a következő lépés PennLive.com arról számolt be, hogy Greenwood Játék, Szórakozás Bele terve, hogy egy 'műholdas kaszinó, hogy Shippensburg be van állítva, hogy a téma nyilvános meghallgatást Május 20. Második kép: a vállalat Azonban később állítólag hit által késések után tisztviselők Shippensburg Township scuppered eredeti helyén a tervezett szerencsejáték-barátságos helyszín miatt víznyelő, valamint a forgalmi torlódások kérdések esélye annak. Szerint szombat jelentés az online hírek domain a PennLive.com a Bensalem-székhelyű cég már a felelős a kelet-Amerikai állam legjövedelmezőbb szerencsejáték létesítmények az óriás Parx Kaszinó tulajdona hogy egy színsor.

Utólagos jóváhagyása lenne, akkor állítólag lehetővé teszi a kezelő számára, hogy elkezdje a munkát, abban a reményben, nyitva a létesítmény, valamikor 2022-ben. a texas holdem.

Ezzel a termékkel is vásárolnak