Indián Kaszinó Közelében Kingman Arizona

Bell már bírálta, hogy a kinevezett átvétel vezetője, Jeff Chiesa, egy volt amerikai Szenátor, a 400 dollárt óránként szerződést indián kaszinó közelében kingman arizona. Whelan kialakításában New Jersey legális online szerencsejáték-ipar, dolgozó kolléga Állami Szenátor Ray Lesniak (D-Unió) megfogalmazásában, iGaming szabályozás, amely végül is támogatja mindkét oldalon ez azt jelenti.

Barna, Republikánus, már kritikus a Christie kormány puccsot, míg Bell tett az átvétel központi témája a kampány hogy flush draw póker. Atlanti-Megyei Képviselő Chris Brown (R-Atlanti Megye), valamint Colin Bell (D) fut a szenátus ülés ez azt jelenti.
Polgármester Ne Gyám (R), is rendíthetetlen ellenfél az átvétel, a közelmúltban elismerte, hogy az állam fontos szerepet játszott "segít megváltoztatni a dolgokat." hogy a flop póker. Atlantic City-elveszett az egyik erős, befolyásos hang ezen a héten a váratlanul elhunyt Szenátor Jim Whelan (D) aki meghalt szenvedés után a szívinfarktus, a Chelsea Heights haza, kedden ez azt jelenti. De nem ez az első alkalom, hogy a két elment a másik ellen, hogy a kampány hogy egy teljes ház póker.

Ezzel a termékkel is vásárolnak