Legnagyobb Szerencsejáték-vállalat Az Egyesült Királyságban

Paradicsom Szórakozás Korlátozott írt bevételt HK$563.9 millió ($71.8 millió), az első fele a 2018-as, fel 15.2% az előző év azonos időszakában legnagyobb szerencsejáték-vállalat az egyesült királyságban. A Hong Kong-alapú kaszinó játék rendszerek szolgáltató, a sajtóközlemény, emelve teljesítményét elektronikus játék berendezések vagy rendszerek, amelyek láttam bevétel HK$54.7 millió eurót (7 millió dollár), fel 102.6% január-június 2017 legnagyobb szerencsejáték vállalatok minket. A cég azt mondta, az erős értékesítési itt volt, "amelyet főként a Csoport bevetését, összesen 217 élő multigame terminálok, valamint egyéb kiegészítők, mint az X-Stadionban MGM Cotai után a megnyitó február 13-án 2018." Származó bevétel kaszinók alatt a csoport vezetése volt 10.1%, hogy HK$509.2 millió ($64.9 millió), míg a korrigált adózás előtti kamat, értékcsökkenés, amortizáció, illetve állt HK$59.7 millió ($7,6 millió), a HK$0.9 millió ($115,000) ugyanebben az időszakban utolsó year como adicionar mais slot nem mugen 1.1. Net nyereség volt a HK$26.3 millió ($3.4 millió), miután a nettó veszteség HK$a 35,3 millió (4,5 millió dollár) az első félidőben a 2017 a cég szerint como abrir ensz kaszinó hu panama.
Elnök Jay Chun azt mondta, "Az erőfeszítések kezdődtek, a gyümölcsöt pedig hozzájárult ahhoz, hogy szilárd eredményeket annak ellenére, hogy a kihívást, versenyképes működési környezet Makaón." Chun megjegyezte, hogy a meglévő Kereskedő által Üzemeltetett Elektronikus asztali Játékok (DETG) volt szükség a Makaó Játék Ellenőrzési, Koordinációs Iroda frissíteni kell, mielőtt vége a 2019", ami felgyorsította a frissítése vagy cseréje ciklus az összes telepített DETG gépek, a-Csoport Makaón." Paradicsom bejelentette, hogy a hónap elején, hogy volt engedélyezett elektronikus játékasztal termékek fejlesztő Interblock a jogok nem kizárólagos szellemi tulajdonát nem élő multi-gaming gépek, Macau, amely a cég látja segítve őket a saját termékek forgalmazására a különleges közigazgatási régió, valamint a tengerentúli piacokon como abrir ensz kaszinó hu kolumbia. A vállalat korábban már kifejezte érdeklődését megszerzése kaszinó engedély, ha ezek rendelkezésre az elkövetkező években top 10 kaszinó indiában.
Már működik a Kam Pek Paradise Casino keresztül az engedélyt az SJM Üzemek, valamint a Waldo Kaszinó partnerségben Galaxy Szórakozás top 10 kaszinó dél-afrikában. A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre.

Ezzel a termékkel is vásárolnak