Meg Vagyok Döbbenve

Az Online szerencsejáték szolgáltatók figyelembe lóverseny fogadások Connecticuti lakosok azt mondták, hogy hagyja abba az ivást Sportech van turmixot meg vagyok döbbenve. Az amerikai leányvállalata, a Liverpool-alapú medence-fogadási üzemeltető kizárólagos foglalkozik az állam ajánlatot online parimutuel ló fogadási keresztül a MyWinners.com oldalon.Úgy tűnik, ez a hír, hogy néhány 28 más online szerencsejáték cégek, amelyek küldtek 'tiltakozó levele a Tanszék Fogyasztóvédelmi biztos William Rubenstein, valamint főügyész George Jepsen hogy megtalálja a szerencsejáték ebben az intézményben. Az online szerencsejáték cégek kérdés volt, nyilvánvaló, hogy minden amerikai székhelyű, a betűk szánt címek Kentucky-ban, New York, Pennsylvania, Észak-Dakota, Floridában, Ohio.

A Hartford Courant idézett Rubenstein azt mondom, néhány cég vállalta, hogy megszűnik elfogadó tétek a marketing, hogy Connecticut lakosok, míg mások úgy tűnik, még tanul Connecticut törvény töprengés a lehetőségeket meg vagyok döbbenve. Bár a levelek Május 20, Sportech csak most, hogy a bejelentés nyilvános, ami nem lehet célja, hogy a neve a köztudatban előre szombat Belmont Stakes, amely Kalifornia Chrome van egy esélyt, hogy legyen az első hármas korona győztes 1978 óta hogy megtalálja szerencsejáték. Amellett, hogy az online oldal, Sportech is működik, 12 fogadás üzletek Connecticutban alatt a Nyertesek márka. A hét elején Sportech kapott hatósági jóváhagyás, hogy nyissa meg a második sport bár, étterem, illetve fogadás helyszíne az állam angyal a szél kaszinó washington.
Az új Bobby V Étterem, Sport-Bár található a belvárosban Stamford fogja üzemeltetni a partnerség egykori baseball nagy lett vendéglőssel Bobby Valentine angyal a szél kaszinó washington állam. Korábban ebben az évben, Sportech nyitotta meg az állam első ilyen helyszín a Bradley, egy 10 ezer négyzetméteres teret kínál étel, ital, valamint fogadási a jai-alai, agár, valamint a lóverseny angyal a szél kaszinó hálaadás büfé.

A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre angyal a szél kaszinó várakozási idő.

Ezzel a termékkel is vásárolnak