Hogyan Működik Egy Kaszinó Nyerőgép Bajnokság Munka

Southampton Labdarúgó Klub bejelentette, hogy Sportsbet.io vált a klub előtt-a-ing szponzor a 2020/21 szezonban hogyan működik egy kaszinó nyerőgép bajnokság munka. A fizetőeszköz-alapú sport fogadás platform aláírt egy éves az a helyzet, mint Fő Klub Partnere, hogy látni fogja a nevét, logóját a funkció az első az első csapat keretében-23 ing hogyan kell vissza party casino.
Premier League klub Southampton-mondta az üzemeltető "lépett be rövid időn belül, hogy támogassa a klub" után a partnerség előző szponzorok LD Sport véget ért, azonnali hatállyal, csak egy évvel az eredeti három évre szóló megállapodást hogyan vonja vissza wink slot. Sportsbet.io, a sportfogadás a Coingaming Csoport, aláírt két inget szponzori tavaly hogy visszavonja a varázsló slot.

Az üzemeltető lett a világon az első crypto-pénznem sportfogadás, hogy jelenik meg a pólót egy Premier Ligás csapat, miután aláírt egy három éves szerződés, a Watford FC tavaly nyáron gyémánt kaszinó rablás mind az ujjlenyomatok. Az üzemeltető is lett a Brazil labdarúgó klub Flamengo póló szponzor tavaly októberben gyémánt kaszinó rablás minden extrával. Southampton FC vezető kereskedelmi tisztviselő David Thomas, azt mondta: "Sportsbet.io volna újra az online fogadási tér kombinálásával élvonalbeli technológia fizetőeszköz szakértelem, valamint a szenvedély kínál a játékosok a végső jó, gyors, korrekt játékélményt."A klub fog működni Sportsbet.io, valamint a helyi közösség, hogy támogassák ezt a fontos társadalmi felelősségvállalás üzenetet során a következő évben."Coingaming Csoport, Tim Heath hozzátette: "Sportsbet.io osztja a klub vágy, hogy megzavarják az iparág növekedése a globális elérni gyémánt kaszinó rablás minden olyan hozzáférési pontot. Büszkék vagyunk arra, hogy képes lesz arra, hogy hozzájáruljon a Szentek támogatni egy ilyen rangos csapat, amely már közel 135 éve!" .

Ezzel a termékkel is vásárolnak