Cím Folyó Szelleme Kaszinó

A nyomában a legfrissebb tartalom üzlet, Angol online vagy mobil kaszinó szoftver szolgáltató iSoftBet kiadta a legújabb cím, Tomboló Sárkányok, két héten kizárólagossági időszakban a partnerek előre a játék, hálózati szintű indítása. Belül az 5 tárcsás, 3-sor, 243 nyerővonalon video slot, a játékosok szállítják egy misztikus világban, ahol a tárcsák uralja a sárkányok cím folyó szelleme kaszinó. Az Ázsiai téma az egyik, hogy ismerős a fejlesztő pedig rendkívül népszerű a rajongók cím seneca niagara casino.
Játék: játék Közben belül a bázis, játék, játékos kihívás, hogy a biztonságos Vad Szorzók, hogy esik a tárcsa 2, 3, vagy 4, illetve vezet fel a szorzó 3x cím kincses sziget kaszinó mn. Egy Vagyont Spin lehet indítani bármely spin, de ha sikerül, egy szerencsés piros boríték megnyílik egy díjat, vagy 8x, 88x, 888x, vagy 8,888 x egy játékos tétje kiderült. Eközben leszállás legalább három Bónusz Scatter szimbólum aktiválja a plusz pörgetést mód, ahol a játékosok meg kell választani az öt különálló lehetőségek, ahol ki kell választania a magasabb szorzók kevesebb forog, vagy egy érdekes Rejtély Választás desert diamond kaszinó munkahelyek west valley. Közben a plusz pörgetést mód, Vadonban, a föld mind az öt tárcsán mindig jellemző a szorzó.

Minden nyerni tud szorozni, mint 30-szor egy játékos tétet, ami hatalmas nyer!Változatos kínál: a legutóbbi nyomja meg a release megjegyzést az új kiadás, Főnök Kereskedelmi Tiszt iSoftBet, Michael Probert azt mondta, hogy... "Létrehozása, változatos tartalom portfólió kulcsfontosságú, mi örülünk, hogy hozzá Tomboló Sárkányok a bővülő kínál desert diamond kaszinó munkahelyek phoenix.

"Egy nagy szám a szorzók pedig a csalétek egy Vagyont Körre, egy vitám a Sárkányok a kerekeken lehet rewards játékosok mérhetetlen gazdagság." A magas volatilitás mellett a díjnyertes online játékok beszállító tartalom aggregátor van bővülő slot portfólió, Tomboló Sárkányok csatlakozik top előadók, mint Aranyásó, Morgana Megaways, illetve Vegas-i High Roller desert diamond kaszinó monszun szórakozóhely. A piaci jelenlét: Ez egy termékeny év iSoftBet, hogy jelöltek számos díjat, valamint, hogy jelentős lépéseket növeli a globális jelenlét.2010-ben létrehozott, a játék fejlesztői engedélyezett 19 szabályozott piacok világszerte, beleértve az egyesült KIRÁLYSÁG, Málta, Románia, Olaszország, Spanyolország, Portugália, Magyarország, amely vezető márka a prémium kaszinó játékok, a maximális sebesség piacon..

Ezzel a termékkel is vásárolnak