Tien Len Déli Póker Apk

Az Apple eltávolította legalább nyolc, a rosszindulatú alkalmazások által felsorolt Breadwallet, amelyek magukban foglalják a klónok a Blokklánc, GreenBits, BitGo valamint a Coinbase, EconoTimes jelentett tien len déli póker apk. A hamis alkalmazások tűnt, hogy "adta részeit forráskód, ikonok, valamint grafika legitim alkalmazások" rávenni a felhasználókat arra gondoltam voltak letöltése illetve használata tárca hivatalos jelentések szerint tienda kaszinó barrio delos judios. Befizetések, kivonások is engedélyezve van a bitcoin, éter, klasszikus éter, usa-dollár tien len póker mod apk. Azonban az egész incidens egy hatalmas kérdőjel, hogy a tech óriás vélemények a alkalmazásokat kínál az App Store-ban hogyan állítják. Az Apple ismert—hírhedt is—, a vas-öklözés felett, amely alkalmazásokat, ez lesz a házigazdája az App Store-ban kaszinó veszteségek.
Az alkalmazás egy újabb klón ügyfél Breadwallet, amely felfedezte a hamis változata, a mobiltárca alkalmazás a boltban a múlt héten hogyan választja ki a nyertes slot. Egy blog post, a hongkongi tőzsde mondta visszaállította az összes kereskedési funkció, míg az összes felsorolt devizapár lesz hozott az interneten hogyan állítják.
Jelenlegi bitcoin ára, illetve tranzakciós volumen A bitcoin ára hasznosított enyhe csütörtökön, a kereskedelem $592.02 piaci kap $9.31 milliárd, valamint a kereskedelem volumene közel 35 millió dollárt kaszinó veszteségek adók.

Ezzel a termékkel is vásárolnak