Megkülönböztetni A Biztosító A Szerencsejáték

Más országokban a területen, mint például Albánia, Koszovó, van tiltva kaszinó szerencsejáték érdekében, hogy csökkentsék a bűnözés, meg usher ki bűncselekmény gyűrűk megkülönböztetni a biztosító a szerencsejáték.

Hívei a bill azzal érvelnek, hogy sok Örmények küszködik anyagi egyszerűen pénzt a fizetését, majd irány a legközelebbi fogadási ingatlan a spekuláció. A politikai döntéshozók próbálják korlátozni a szerencsejáték tevékenység, az elmúlt két évtizedben, de az ipar az egyik legnagyobb munkaadó, Örményország, egy ország küzdenek a nagyfokú szegénység engedély kaszinó franciaország 1 esplanade de france-saint etienne. Feltételezve, hogy a törvényjavaslat írta alá a törvényt, hanem azt is eredményezheti, hogy az eltávolítása elektronikus játékhoz, játékgépek, amely az meg hogy a létesítmények, mint a benzinkutak megkülönböztetni a biztosító a szerencsejáték. Mindegy, hogy a Kaukázusi régió között, Európa, Ázsia, Örményország egy egykori Szovjet Köztársaság, valamint néhány játék tulajdonságok ott korábban szolgált utakat szervezett bűnözés szindikátusok Kelet-Európában pénzt mosni. A tüntetők hiszem, több ezer Örmények lehet, hogy maradt munkanélküli, ha a kormány folytat további korlátozásokat szerencsejáték illetve fedezeti. Azt is állítják, a szerencsejáték-függőség a fel nem felelős az ország növelése, öngyilkossági arány distributeur tuskó geant kaszinó pessac.
Azokat az ellentétes a jogszabály azzal érvelnek, hogy Örményország már tett lépéseket a feltételek szabályozzák az ipar, beleértve a magasabb licenc adó szereplők, valamint egy, a közelmúltban lépés, hogy növeljék a minimális szerencsejáték az ország 21 18 miért szerencsejáték illegális kínában. Az örmény parlament figyelembe véve, jogszabályok, amelyek további korlátozza a szerencsejáték-létesítmények, a Kelet-Európai nemzet miért szerencsejáték illegális kiskorúak számára. Mint néhány más ország a régióban, Örményország van néhány sötét fejezetek a játékkal kapcsolatos.

Ezzel a termékkel is vásárolnak