Nagy Költekező Szerencsejáték Lingo Keresztrejtvény

Hong Kong alapú Melco Resorts and Entertainment Korlátozott bejelentette, hogy a megnyitón egy iroda, Osaka, Japán, állítólag azzal a szándékkal, hogy azzal, hogy $10 milliárd építeni integrált resort a városok Yumeshima oldalon. A létesítmény Melco van Osaka hivatal után jön a kinyilatkoztatásokat, hogy a tisztviselők a Japán kormány (DIÉTA) nagyon közel létre egy törvényjavaslatot, amely az építkezés az integrált resorts az országban.
A kormány azt tervezi, hogy nyújtsa be a kész törvényjavaslatot a parlament április 27-én 2018-ig nagy költekező szerencsejáték lingo keresztrejtvény. E folyamat részeként, a többségi párt, a Liberális Demokrata Párt, a koalíciós partnerek, Komeito, megállapodtak kötelező kaszinó bejárata díjak a lakosok, amely be van állítva a ¥6,000 ($55.73).

Javaslatokat is tartalmaznak számának korlátozása a kaszinók, amely képes megállapítani, hogy 3 a maximális látogatások, amelyek lakosok lehet, hogy a kaszinók felső határa 3 hetente, illetve 10 hónap nagy nyílás nyer ezen a héten. A legújabb fejlesztés, a Japán kormány a közelmúltban is bejelentette azon szándékát, hogy jól vállalatok ¥500 millió ($4.7 m) ha megállapítást nyer, hogy megszerezték ezeket a potenciális kaszinó licencek csalárd módon belterra park kaszinó cincinnati ohio.
A megnyitón a Osaka iroda, Ako Shiraogawa, elnöke Melco Japán megerősítette, hogy a cég felelősség, hogy az épület egy integrált resort Japánban, mondván, hogy "Mi lesz, hogy a szükséges beruházásokat belterra casino resort williamstown. Még akkor is, ha súlyos feltételeket szabtak a világ legszigorúbb szabályozás életbe."Az Osaka iroda, amely megnyitotta április 9-én fog szolgálni, mint egy központja Elnök-VEZÉRIGAZGATÓJA, Lawrence Ho, amikor a társaság elindítja ajánlata egy kaszinó engedély, ha ha a Japán kormány lehetővé teszi őket ky. Egy interjúban a Nikkei Ázsiai Felülvizsgálat, Ho azt mondta: "Ha elég szerencsés kiválasztott az egyik a nagyobb városokban, mi lesz kiadások több mint 10 milliárd dollár."Lawrence Ho hozzászólások visszhangzott a februárban által Sheldon Adelson Elnöke, a Las Vegas Sands Corporation, a CLSA Japán Fórum Tokióban belterra park kaszinó telefonszám.

Adelson azt állította, hogy Japán az volt, hogy "a végső üzleti lehetőségek", meg hogy az a cég lehet tölteni, mint a "nagy, mint $10 milliárd" hogy dolgozzon ki egy integrált resort..

Ezzel a termékkel is vásárolnak