Minden Nyertes Hand A Texas Holdem

acau-alapú szerencsejáték-üzemeltető SJM Holdings Ltd hétfőn számolt be évről-évre csökken a nyereség 46.5% - kal növekedett az első negyedévben 2015, hogy HKD1.00 milliárd eurós (US$129 millió).

A csökkenés főként az okozta a 37,3 százalékos visszaesése szerencsejáték-bevételek, a cég azt mondta egy sajtótájékoztatón.djusted az EBITDA ráta csökkent, 8,6 százalék közötti időszakban a 9,5 százalék, a 2014 első negyedévében minden nyertes hand a texas holdem. Kihívások a gazdasági környezet Makaó játék kitartott az első negyedévben 2015", a cég ügyvezető igazgatója, Ambrose Szóval Shu Fai, azt mondta egy nyilatkozatában.e egészül ki: "Az optimista nézetet, hogy a jövőben a Macau, azonban SJM elkötelezett fenntartása a vezető pozícióját, hogy megvalósítottuk, a Macau-Félsziget, miközben eljárás előre építése a Lisboa Palace-Cotai a befejezése 2017-ben." p ár az első negyedévben 2015, a csoport VIP szerencsejáték-bevételek HKD7.92 milliárd csökkenést 45.4 százalékkal HKD14.51 milliárd előtt egy évvel minden nyerni kaszinó bónusz kódok. A csoport működtetett átlagosan 530 VIP játszóasztalok időszakban, le 582 az első három hónapban a 2015-ig. segg piaci szerencsejáték-bevételek az időszakban elérte a HKD6.05 milliárd euró, egy évre-évre csökken a fiúk 23,9 százalék, míg a pénznyerő automata, illetve kívánság bevételek HK$311 millió, le 5,6% egy que hora abre el casino de puerto madero. A cég működtetett átlagosan 1,209 tömeges piaci játszóasztalok időszakban, 14 többet, mint egy évvel korábban.első negyed tömeg GGR piac széles Macau, beleértve slot, valamint elektronikus asztali játékok, csökkent 27.0%-os évről évre, hogy a hivatalos adatok szerint.
VIP baccarat GGR piac széles esett 42.1 százalék, ebben a negyedévben. GM Resorts Nemzetközi, szülő Macau kaszinó üzemeltető MGM Kína Holdings Ltd az, hogy jelenleg az eredményeket hétfőn (Május 4.) egy que le gana el színű hu póker.
Melco Korona Entertainment Ltd bezárja a jelentési szezon Macau szerencsejáték-üzemeltetők, az üzleti jelentést a tervek szerint csütörtökön..

Ezzel a termékkel is vásárolnak