Kaszinó El Camino Dél-austin

Az egyesült KIRÁLYSÁGBAN a védőoltás kötelező szinte minden fajták használt versenyképes lóverseny—, valamint az a tény, hogy a lovakat, hogy pozitív szerdán beoltották arra utal, hogy egy új, mutálódott vírustörzs alakult ki.

Kérlek, mondd el, ki vitte el, vagy itt van, köszönöm. kaszinó el camino dél-austin. Az ideiglenes leállás valószínűleg költség az egyesült KIRÁLYSÁG lóverseny, a licitálás, industries több tízmillió dollárt, de egy járvány lesz katasztrofális — szinte biztos, hogy ami a lemondás a legtöbb racing naptár ebben az évben.
Oktatók szerte az országban idegesen várja a vizsgálatok eredményeit a több mint 100 istálló után kitörése lóinfluenza váltott ki, attól tart, hogy egy új vakcina-rezisztens törzs, a betegség taszíthatja az iparág a zűrzavar. "Ez a megközelítés lehetővé teszi, minták gyűjtése, valamint értékeli az Állat-Egészségügyi Higgy annak érdekében, hogy teljes mértékben tájékozott döntést lehet hozni, hétfőn" azt mondta, hogy a BHA-ben hivatalos nyilatkozatot. A legutóbb Cheltenham törölték volt 2001-ben a járvány kitörését követően kapott fertőzést kaszinó el dorado costa rica. "Lehet, hogy ez majd lehetővé teszi, nyilatkozatok sor kedden időben racing szerdán." Szeretnék tudni, a forrás ezt a képet használta a cikket. Mert a lappangási időszak a ló influenza lehet akár 72 órán belül, a BHA állatorvosi csapat várt, amíg a péntek, hogy jelentkezzenek istálló szerte az országban kaszinó el ilyesmi nem történhet velünk vezér óra.
Lóinfluenza ritkán halálos is, amely hasonló tüneteket, a lovak, mint az influenza teszi az emberek. Hát több, mint 10.000 lovak — bár egy oltásban lakosság — fertőzött időszak három hónap kaszinó el camino-t-ing. A lovak hetekig, vagy akár hónapokig is, hogy felépüljön.

Ezzel a termékkel is vásárolnak