Curso De Póker Emelje Fel A Széle

A hackerek átverte online póker játékosok ki a pénzt megfertőzni a számítógépek, a vírust, amely lehetővé teszi számukra, hogy kémkedjen a játékos szerint egy malware kutató. "Később, a screenshotok lehet letölteni a csalás támadó curso de póker emelje fel a széle.
Azt mondta: "Ez a malware álarcos, mint a jóindulatú szerelők különböző általános célú programok, mint a Daemon Tools, vagy mTorrent hogyan kell nyerni az óriási kaszinó. Mind a célzott póker oldalak lehetővé teszi a keresést a játékosok által a játékos Azonosítóját, így a támadó könnyen csatlakozhat a táblázatok, amelyek játszanak." Lipovsky hozzátette, hogy az Eset nem biztos abban, hogy a bűnözők a játék magukat, vagy használja automatizált módon, a parancsnoki játékosok. hogyan kell nyerni a szerencse. Robert Lipovsky, vezető kutató a Pozsonyi székhelyű cég Eset, mondta a hackerek szennyező játékosok számítógépek malware, kémkedett a kezét, majd fogadni ellenük a területek, beleértve a PokerStars játékgép.

"Egyszer végre, a Odlanor malware fogja használni, hogy screenshotok az ablakon a két célzott póker kliensek – a PokerStars vagy Full Tilt Poker, ha az áldozat vezeti őket. A screenshotok aztán küldte, hogy a támadó a távoli számítógép.

Lipovsky találta, hogy több száz már vert át a hackerek, elsősorban Kelet-Európában, de figyelmeztetett, hogy az összes online játékosok voltak veszélyben hogyan kell megnyerni a főnyereményt magic slots. Kiderül, hogy nem csak a kezében a fertőzött ellenfél, hanem a játékos, ID hogyan kell nyerni az élő kaszinó.

Ezzel a termékkel is vásárolnak