Seneca Niagara Póker Terem újbóli Megnyitása

A Csoport tevékenykedik 270,000 játék terminálok, illetve videó lottó terminál (VLTs) a néhány 2,100 plusz játék műveletek, valamint keresztül kölcsönzött fogalmak. Alapján a NOVO VONAL Novo Egység™ II platform, az ETG terület áll a 125-ös szerencsejáték-pozíciók, felvázoló karcsú ÜGYVEZETŐ SL™ 1.24 terminálok – kínál a játékosoknak a lehetőséget, Baccarat, Rulett, valamint Sic-Bo seneca niagara póker terem újbóli megnyitása.
A Délkelet-Ázsiai régió erős terület a növekedés a NOVOMATIC, mi pedig nagyon izgatott, hogy jelentős szerepet játszanak a fejlesztési Vietnam." Körülbelül NOVOMATIC A NOVOMATIC Csoport az egyik legnagyobb nemzetközi gyártók, valamint a piaci szereplők a játék technológiákat alkalmaz mintegy 30.000 személyzet világszerte.Által alapított vállalkozó Professzor Johann F seneca niagara resort & casino - csak felnőtteknek. A kaszinó házak összesen 1000 játékgépek egy sor gyártó minden sikerült a Octavianus myACP kaszinó-kezelő rendszer seneca niagara póker versenynaptár.
Amely egy első osztályú média megoldás a helyszín, NOVOMATIC Media Technologies hajtott végre egy Abszolút Vision™ rendszer az ellenőrzések több mint 400 TV képernyőkön, valamint nyomon követi az egész kaszinó–, valamint egy egyéni épült, nagyobb, mint az élet 45m2 LED videó fal deuren op slot tijdens rijden. NOVOMATIC, támogatja az Ázsiai forgalmazó Jade Szórakoztatás, Játék, végzett a telepítés több fázisban előre a megnyitóra január 19 deurklink találkoztam slot hu sleutel. A különböző, a legmodernebb megoldások, a NOVOMATIC pedig Ainsworth játékgépek tartalmazza a választék a népszerű piacon-ráhangolódik tartalom, a válogatott vezető multi-játék mixek, valamint játékok, beállítva, hogy gerjeszti a turisták, mind a helyi játékosok egyaránt deurklink mat zwart találkoztam slot. NOVOMATIC pedig Ainsworth képviselik a 35% - a a teljes nyílás emeleten, összesen 200 state-of-the-art játékgépek 125 elektronikus asztali játékok terminálok a sport. További információért kérjük, lépjen kapcsolatba: Mike Robinson Globális Értékesítési Menedzsment NOVOMATIC AG Mobil: +43 664 88 290 721 [email protected] Andrea Lehner Termék Marketing & PR NOVOMATIC AG Mobil: +43 664 40 66 721 [email protected] a legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre a szerencsejáték jogi costa rica.

Ezzel a termékkel is vásárolnak