A Legjobb Esélye A Craps Fogadások

Finn monopólium üzemeltető Veikkaus felfüggesztette a megvásárolt hirdetési miután megkapta a kritikát a marketing stratégia a legjobb esélye a craps fogadások.
Finnország National Institute for Health and Welfare nemrég leírt Veikkaus' szlogenek, mint a "ellentétes állami egészségügyi kommunikációs," keresi a reklámok, hogy ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint a dohány, alkohol a legjobb esélye. Ennek eredményeként az állami tulajdonban Veikkaus felfüggeszti az összes megvásárolt hirdetés tér szeptember végéig tart, kivéve, Lotto, Eurojackpot, Vikinglotto marketing, brand, valamint a felelősség a marketing craps.
Míg ez a felfüggesztés a hely, Veikkaus végez egy teljes felülvizsgálatát a gazdasági folyamatok segítségével egy külső szolgáltató vagy rulett. A változások jönnek közepette aggodalmak emelkedése a szerencsejáték Finnországban, amely Veikkaus az egyetlen szerencsejáték-szolgáltatás a legjobb esélyek a blackjack oldalon tét.
Olli Sarekoski, Veikkaus VEZÉRIGAZGATÓJA azt mondta: "hibákat követtünk el mennyibe kerül egy kereskedő egy kaszinóban. A hirdetések már olyan, hogy nem felelnek meg a cég jóváhagyott gazdasági irányelveket."Vállaljuk a felelősséget nekik, hogy nagyon sajnáljuk, a harag okozta, meg fogjuk tanulni a hibáinkból." hogy.

Ezzel a termékkel is vásárolnak