Mikor A Kaszinó Megnyitása York

"Úgy gondoljuk, hogy a következő két nagy projektek jönnek online — a Párizsi Macau Szeptember mikor a kaszinó megnyitása york. "Kivétel nélkül, látni fogja a félsziget-csak a szereplők shift nagy számú táblázatok Cotai, amikor saját projektek megnyitása," Govertson mondta pa. A., a holding az SJM Holdings Ltd., szereplők 17-i kaszinók, valamint két szálloda Macau alatt kaszinó mágnás Stanley Ho. "Úgy gondoljuk, hogy a táblázatok adott Wynn a kormány, míg az alacsonyabb, mint az elvárásokat, az elég lesz ahhoz, hogy elérjük a becslések szerint a következő két évben mikor a kaszinó megnyitása vissza az ohio.
"Az alapján, a matematika, a kormány 947 asztali játékok megmaradt az asztal alatt kap első bejelentette, hogy 2012-ben elszámolása után az asztalokat, hogy a már nyújtott a 2012 utáni időszakra, beleértve 150 Wynn Palotába," Govertson mondta rock n' készpénz casino slots apk. "Az a feltételezés, hogy a Párizsi Macau, MGM Cotai Grand Lisboa Palota minden 250, ez hagy a kormány 197 táblázatok a zsebében nyújtható, illetve nem nyújtott, ahogy jónak látja." A Review-Journal tulajdonában van egy korlátozott felelősségű társaság tulajdonában lévő, a család, a Homok elnök-VEZÉRIGAZGATÓJA, Sheldon Adelson. rock n roll rulett együttes.

"Mivel kapcsolódik a Párizsi, majd összefüggésben a kormányzati magyarázat, nincs üzemeltető történelmileg jobban összpontosít nongaming családi stílusú szórakoztató, mint a Homok, Kínában pedig úgy gondoljuk, Párizsi sem lesz más a helyzet, arról nem is beszélve, hogy ez hozza online mintegy 3000 szállodai szobákban, amelyek nem öt csillagos, mivel úgy véljük, hogy a kormány nem akarja, hogy több, megfizethető szobákat kínál a piac." Govertson azt mondta, ugyanez vonatkozik Sociedade de Jogos de Macau S kő. "Ezekben az esetekben úgy véljük, hogy a kormány véleménye, hogy a Galaxy s Melco Koronát mutatott szükséges támogatást, a kis-és középvállalkozások keresztül sok helyi Macau éttermek meghívott, hogy nyissa meg a Broadway Studio City (tulajdonságok)." Hétfőn, Wynn bejelentette, hogy a Securities and Exchange commission bejelentés, hogy a shift táblázatok a Wynn Macau, található, Macau van-félsziget, hogy a Cotai Szalag ingatlan, a Kínai enklávé legforgalmasabb központ, kereskedelem papír. "Hogy Wynn képes arra, hogy a shift 250 táblázatok Cotai elárul a szempontból, hogy mekkora kereslet van, elpuhította az elmúlt pár évben." Govertson kiadott egy jelentést, hogy a befektetők vasárnap gondolok, hogy a Macau szabályozó hatóságok úgy döntöttek, hogy jutalom vállalatok nagyobb hangsúlyt családi szórakoztatás, nongaming ajánlatok a fejleményeket olló póker kakegurui.
Ha Govertson az elemzés helyes, elvárja, két másik Amerikai kaszinó szereplők Macau — Las Vegas Sands Corp., valamint az MGM Resorts International—, hogy minden a táblázat juttatások kértek mindörökké rock fallsview kaszinó.

Ezzel a termékkel is vásárolnak