Red Hot Póker Növény Mérgező A Kutyák

GRAsia közeledett NagaCorp egy megjegyzést, de nem kapott választ, mire ez a történet a neten. De a keddi bejelentés, hogy a Hong Kong-i Tőzsdén, NagaCorp azt mondta, hogy "a dolgozók", aki részt vett a csütörtöki sztrájk volt visszatért dolgozni, vasárnap, "alapján .. red hot póker növény mérgező a kutyák. a bíróság elrendeli" nyert a cég.agaCorp mondta egy pénteki bejelentés kapott egy bírósági végzés, a Phnom Penh Városi Bíróság szerdán (január 8) bekezdése azon a héten, egy nappal azelőtt, hogy a sztrájk miatt red hot póker texas növény.

A végzés volt "úgy határozott, hogy a tervezett alkalmazottainak sztrájkja .. red hot póker növény-talaj típusa. úgy kell tekinteni, mint egy illegális sztrájk, hogy az alkalmazottak, akik részt vesznek az illegális sztrájk tekinthető követ el súlyos bűncselekmény".agaCorp jelezte, hogy a unionised munkások voltak, akik egy havi minimálbér US$300 a hotel alkalmazottai, valamint US$500 casino alkalmazottak kevert italt rendelni egy kaszinó.

Egy korábbi jelentés a Reuters idézett néhány a sztrájkoló munkások, mint azt, hogy a kezdő bérek között a tartományban a "US$150 US$250" egy hónap. kevert italt rendelni egy kaszinó.

Ezzel a termékkel is vásárolnak