Mi Nyerőgép Volatilitás

Fejlesztő, innovatív kaszinó játékok asztali, mobil, Betsoft Játék, beleegyezett, hogy a partnerség foglalkozni Máltai iGaming üzemeltető foglalkozó szervezett bűnözői csoporttal Nemzetközi mi nyerőgép volatilitás.

Per a megállapodás feltételeit, foglalkozó szervezett bűnözői csoporttal Nemzetközi most már képes lesz ajánlani Betsoft népszerű Slots3 játékok sorozat, amely magában foglalja az új Klasszikus Slot gyűjtemény, a jelentős márka portfólió a royalton punta cana resort & casino emlékek splash. Betsoft Játék account manager, Anna Mackney, azt mondta, "foglalkozó szervezett bűnözői csoporttal Nemzetközi számos márka, hogy az egyre növekvő alap iGaming játékos" - a hírek szerint kiadás a rulett étterem bár menü.

Nagyon örülünk, hogy szövetkezett velük a királyi család slot ingyenes. A cél a Németországi piac megérett a robbanásszerű növekedése, mi pedig előre foglalkozó szervezett bűnözői csoporttal lesz a címlapokon, s így a jel az ipar egy nagyon emlékezetes módon" - mondta Mackney a királyi ígéret. Rendező foglalkozó szervezett bűnözői csoporttal Nemzetközi, Parlato Trigona, azt mondta, hogy "boldogok Vagyunk, hogy erősítse a vonzó portfólió a gyönyörű, izgalmas játékok köre a Betsoft játékgép. "Hozzátette, hogy a mellett a Betsoft címek támogatás, a társaság egyre népszerűbb, hogy a széles körű játékos amellett, hogy egy "igen örvendetes továbbá, hogy a már meglévő játékos bázis." Korábban ebben a hónapban, a hónap elején, Betsoft tintával egy hasonló ügy a Curacao, valamint Málta-engedélyezett iGaming üzemeltető Céget. csillag cruise kaszinókban bérbeadása.

Ezzel a termékkel is vásárolnak