Quel Est Le

Utazási kutatási helyszínen Wanderbat.com azt mondta, a Kínai turisták jellemzően csak tipp 5% körüli, de csak azokban az esetekben, amikor a szolgáltatás rendkívüli quel est le. Ez, ha beszélsz kiadások tippek a hotel, étterem, illetve kaszinó személyzet de du póker. A hónap elején, a Kínai Hainan Airlines kezdődött az első közvetlen járat között Vegas-Peking követően az amerikai Közlekedési Minisztérium aláírja a terv szeptemberben hű klasszikus legjobb slot warrior tank előre raid. Szerint 2016 Mastercard felmérés, Kína soraiban negyedik között az Ázsiai-Csendes-óceáni országok, amelyek nem az egész borravaló dolog hű klasszikus boomkin legjobb slot. Kína 16% - a Vegas látogatók 2015-ben, de Vegas lelkes, hogy növeljék ez a szám, tekintve, hogy a Kínai turisták közismerten nagy költője hű klasszikus legjobb slot warrior tank.

A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre tedd póker profik pénzt. Joseph Szén -, fej, a Közlekedési Dolgozók Unió szerencsejáték osztály, azt mondta, a legtöbb kaszinó croupiers támaszkodni, tippek, mint 80% - a takehome fizetni, így Vegas új hangsúlyt rajz több Kínai turista lehetett hagyni kaszinó kereskedők keresése második vagy harmadik munkahelyek, hogy a különbség tedd póker szobák pénzt.
Az árhullám a Kínai látogatók Las Vegas nem ül hát a frontline kaszinó alkalmazott, aki támaszkodni tippek, hogy kiegészítse a csekély fizetést.

Ezzel a termékkel is vásárolnak