Prot Warrior Legjobb Slot 8.3

A legnagyobb pénznyeremény előtt a WPO volt egy €19,940 (US$23,427) pot gyűjtött az elmúlt augusztusban is egy versenyen, Dublinban prot warrior legjobb slot 8.3.
Már csak négy játékos maradt—akik közül három Ír—, s úgy döntöttek, hogy a közös kasszát hogyan kell tanulni póker gyorsan. Meg kell, hogy játsszon több agresszív ebben.Én nem bánom, cselekvési de mindkettőt szeretem hogyan kell tanulni póker online. A francia játékos nagyon barátságos, jó játékos, de nem őrült." 3 hogyan kell tanulni póker tartományok. A legnagyobb winamax a szabályozott Poker Open (WPO) valaha becsomagolva, vasárnap Dublinban után Karol Wojciechowski Írország elnyerte a verseny bajnok.Összesen 1,191 bejegyzések voltak rögzítve a játék Wojciechowski elnyerte €89,716 (US$104,967) a győzelem.

Franciaország Matthieu Lamagnere, hogy ki kezdte a napot, mint chip leader, megtartotta a vezető a jobb része a cselekvés, részben szerencsés folyó nyerni, hogy adott neki egy 7-es felett Ír játékos Marc Macdonnel, aki higgadt keresni egy hatalmas potot, amikor felvette a top párt a turn egy A-K kezét.

Ezzel a termékkel is vásárolnak