Van Egy Második Győztes Póker

A Ladbrokes megpecsételte egy font 1.35 milliárd adósság létesítmény több bank annak érdekében, hogy a finanszírozási előre, hogy az egyesülés a Gála Korall van egy második győztes póker.

Az egyesített vállalat lesz a legnagyobb bukméker az Egyesült Királyság értéke £2,3 milliárd a legjobb. Ez év júniusában a Ladbrokes pedig Gála Korall kijelentette, hogy egyesíteni igazi online kaszinó ausztrália. Az üzletet várhatóan véglegesíti a végén, 2015-ig a legjobb. A font 1.35 milliárd létesítmény van osztva három részletben igazi online kaszinó dél-afrika.
Részlet Egy £600 millió kifejezés létesítmény, amely elérhető lesz az október következő évben a legjobb. Ez a részlet alá tartozó fájlokat január 2018-ig igazi online szerencsejáték oldalak. Továbbá, a font 400 millió Részlet B rulírozó hitelkeret elérhető lesz október 2020-ra, míg a Részlet C megadja a társaság hozzáférést £350m rulírozó hitelkeret, amely elérhető lesz a június 2019 a legjobb. A cég azt is mondta, hogy a meglévő £55m bank létesítmények December 2016-ban törölték a szeptember 2015-ig, a fennmaradó £350m június 2019 bank létesítmények is törölték, mert egy előfeltétel, hogy a rajz az új létesítmény igazi online kaszinó app. Ian Bika, a jelenlegi pénzügyi igazgatója a Ladbrokes, azt mondta, hogy a cég elégedett a támogatást a bankok azt mutatta meg, hogy ő úgy gondolja, hogy ez a három-részlet létesítmény lenne elegendő likviditás a Ladbrokes Korall csoport az egyesülés után. eh price linear slot diffuser.

Ezzel a termékkel is vásárolnak