Nem Morongó Van Craps Asztal

A számos nemzetközi leányvállalatok, a NOVOMATIC Csoport teljesen aktív, minden szegmensében a szerencsejáték-ipar, így kínál változatos Omni-csatorna termék portfólió a partnerek, ügyfelek szerte a világon nem morongó van craps asztal. Ainsworth úr továbbra is támogatja AGT tanácsadóként egy 12 hónapos időszak vagy szerencsejáték-gépek jogi nagykanizsa rács.
Gumpoldskirchen, január 9-2018 – NOVOMATIC befejeződött beruházás Ainsworth, egy Ausztrál szerencsejáték-szállító, a következő jóváhagyását regulatority hatóságok, köztük a Nevadai Szerencsejáték Bizottság Las Vegas-ban, Nevadában. NOVOMATIC a tulajdonosa 52% - a AGT kibocsátott fővárosban. NOVOMATIC már az első Osztrák cég, hogy megkapja a hatósági jóváhagyás a szerencsejáték-metropolis a Las Vegas-ban szerencsejáték helyen zárt a wv.
NOVOMATIC különösen büszke a sikeres jóváhagyási a Nevadai Szerencsejáték-Ellenőrző Testület Nevada, USA, amely szükséges a szigorú megfelelőségi vizsgálat vagy szerencsejáték-gépek jogi va. A szükséges nemzetközi szabályozási megerősítések vannak érvényben, amely lehetővé teszi, NOVOMATIC, hogy előre a vásárlás mintegy 52% - a, az Ausztrál szerencsejáték cég Ainsworth Játék Technology Limited (AGT) vagy szerencsejáték-gépek jogi nagykanizsa.

Tekintettel arra, hogy a befejezése az eladó, Mr Len Ainsworth lemondott, mint egy Ügyvezető Igazgatója AGT azonnali hatállyal.

Ezzel a termékkel is vásárolnak