Pi Karski Esetében Póker Ja Jestem Uczciwy

Macau kaszinó üzemeltető Galaxy Entertainment Group (GEG) a titkos megfigyelés minden post, hogy az alkalmazottak, hogy a közösségi média egy nagyon Orwelli módon, a jelentések szerint. A South China Morning Post arról számolt be, hogy GEG van tintával egy foglalkozni Hong Kong-alapú digitális marketing cég YouFind, hogy nézzen körül a munkavállalók közösségi média számlák, majd fertőtlenítse hozzászólás tekinteni káros a kaszinót üzemeltető kép pi karski esetében póker ja jestem uczciwy.

GEG állítólag kopogott a szolgáltatások YouFind után bombázzák a negatív visszacsatolás után a Tájfun Hato tavaly. Hato volt elég erős ahhoz, hogy leállt Ázsia első számú szerencsejáték-központja augusztus 2017-re, majd a bal legalább 16 ember halt meg. Megszerzett dokumentumok, amelyet a Hong Kong-alapú újságnak egy névtelen forrás azt mutatta, hogy a GEG kezdett monitoring online tevékenységek két hónapja után YouFind aláírt egy "titkos szerződés." A honlapján, YouFind leírja magát, mint egy interaktív digitális marketing ügynökség, amely biztosítja a teljes körű eszközök, szolgáltatások a blog, fórum, promóció, keresőmarketing (SEO SEM), web analytics, valamint a social media marketing fizikai hatások a kóros játékszenvedély.
A YouFind weboldal nem jelzik, ha egy szakértő semlegesíti a negatív megjegyzéseket a szociális média weboldalak. "Ez volt a titkos szerződést, normál eljárások nem voltak követte," a forrás azt mondta a hírforrás a fizikai tünetek a szerencsejáték visszavonása. "Ha ez mind etikai, a fenti, valamint az igazgatóság teljes mértékben megfelel a szükséges törvényeket, miért a nagy titkolózás?" A kritikusok nem tudott segíteni, de emlékeztetett George Orwell kritikusok által is elismert regény, 1984-ben, amikor megtudták, hogy GEG van megoldás, hogy "semlegesítse" negativitás miatt a cég Facebook, valamint Weibo. Hong Kong adatvédelmi biztos a személyes adatok István Wong Kai-yi azt állították, hogy a GEG, valamint YouFind meg kell felelniük a szigorú adatvédelmi törvények az egykori Brit gyarmat még akkor is, ha az állítólagos megfigyelési került sor Makaón sheraton ho chi minh kaszinó. Emlékeztette a két vállalat, hogy "a munkáltató... felelőssége annak biztosítása érdekében, hogy az adatvédelmi szabályzat vonatkozó munkavállalói monitoring kifejlesztett hozott a korábbi alkalmazottak, mielőtt a megfigyelő be." GEG tagadta a vádakat, hogy kémkednek a dolgozók, a szociális média, mondván, hogy "proaktív módon teljesíti a társadalmi felelősségre, valamint törekszik arra, hogy a magatartás az üzleti megfelel-e a törvényeket." A kaszinó üzemeltető ugyanakkor elismerte, hogy megérinti külső szállítók biztosítják a közösségi média marketing szolgáltatások a társaság", hogy fokozza a csoport szociális média jelenlétét." A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre sheraton ii pro vs kaszinó.

Ezzel a termékkel is vásárolnak