új Kaszinó Grand Island Ne

Ez volt a múlt héten bejelentette, hogy a legjobb online szoftver cég Microgaming aláírt egy engedélyezési foglalkozni ITV Studios Globális Szórakozás új kaszinó grand island ne. A new deal látni fogja a fejlesztő hozzon létre egy online nyerőgép játék alapján a Falusi Emberek, a jól ismert zenei csoport, aki létrehozott egy ilyen népszerű slágereket, mint a ymca Dob Szett a Következő Év: Az új játék indul 2019-ben, mely a legnépszerűbb slágereit a Faluban az Emberek, beleértve a Macsó Férfi ymca Ezek a dalok segített a disco forradalom kezdődik a világ körül, majd elindította a zenekar a sztratoszférába, segít nekik, hogy szert világszerte elismerést a musical slágerek új kaszinó a világ az. A játékosok fogja találni az új nyerőgép-játék is jellemző, hogy a híres Faluban az Emberek karakterek, beleértve a építőmunkás, a Motoros, a Cowboy mennyibe kerül.

A karakter megtalálható a tárcsákon, mint élvezik az 1970-es évek disco jelenetet, ahogy forognak a jackpot nyer hogy vesz egy kaszinó. Szerint egy sajtóközleményt.. mennyibe kerül. Microgaming COO Andrew Clucas kijelentette: "a Falusi Emberek egy ikonikus márkát hozott létre, hogy hatással pop kultúra dalok, amelyek továbbra is népszerű a mainstream közönséget, mivel a 70-es, 80-as években hogy építsenek egy póker asztal. Microgaming büszkén jelenti be, hogy a fejlesztés egy új játék, amely a szolgáltatás a zenekar legnagyobb slágereit, valamint a tagok először online nyerőgép formában, új dimenziót, hogy a kiterjedt portfólió a márkázott tartalom." Csatlakozott Rainbrew: Falusi Ember fog csatlakozni a teljes portfolió Microgaming, felajánlotta mellett más új játékokat, amelyet a fejlesztő, beleértve Rainbrew mennyibe kerül a kaszinó rablás.

A partneri Csak A Győzelem, a Microgaming indított Rainbrew augusztus közepén kínál a játékosoknak arra, hogy élvezze egy Ír téma, amely magában foglalja a különleges Sidewinder funkciót. póker online con amigos privado.

Ezzel a termékkel is vásárolnak