Lisboa 4d - Lisboa Kaszinó

Totesport a szponzor a Versenyló-Tulajdonosok Szövetsége (ROA) színek véget ez a hónap, mint a ROA veszi át a rendszer lisboa 4d - lisboa kaszinó. Ez az első törvény, hogy Fred Tett végezni, mivel a vállalat vette át a Tote a kormány kezét dalszöveg rulett aku jatuh cinta.

Ez azt jelenti, hogy a ROA szponzor javítás helyére Totesport mind a színek, valamint a gallér a tulajdonosok selymek dalszöveg póker arc. Charlie Brooks-írta a Telegraph-nak, hogy a tulajdonosok a képesség, hogy visszaszerezzék font körül 66million ÁFA-t minden évben a költségek, amelyek a lovak a képzés veszélybe sodorta alatt egy üzlet egyetértett HM Customs and Excise fordítás. Loto-Québec látott egy csepp bevételei az első negyedévben, s ez annak ellenére, hogy a beáramló pénz a saját online vállalkozás.4% - os esés látta, hogy a szerencsejáték-ipar bevétel csökken a $916.8 millió tavaly, hogy csak $882.3 m ingyenes érmék a jackpot magic slots. Ez volt annak ellenére, hogy egy extra $4,5 millió a bevétel a espacejeux.com oldal indult vissza a December ingyenes érmék party casino jackpot. A nyilatkozatot, VEZÉRIGAZGATÓ Alain Cousineau, azt mondta, "az általános, az első negyedévben az eredmények összhangban vannak azzal az elvárásoknak." Lebontva még tovább, a szolgáltató bingo játékok voltak az egyetlen hely, ahol látni, hogy a növekedés a bevétel után ugrott 5,6% - kal $8m bevezetésének köszönhetően az új játékokat.
Lottó bevételek le 5.1% - a $427.7 m, kaszinó bevétel csökkent 4.6% - a $207.4 m. Videó lottó terminál is láttam egy csepp a $250.1 m $242.8 m bár lehetett volna le, hogy egy extra nap a költségvetési első negyedévben 2010-ben ingyenes érmék a monopólium slot. A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre.

Ezzel a termékkel is vásárolnak