Szerencsejáték

Autókölcsönző cég Hertz Globális Holdings Inc.bírálta egykori VEZÉRIGAZGATÓ–, illetve jelenlegi VEZÉRIGAZGATÓJA kaszinó üzemeltető Caesars Entertainment – Mark Frissora a "vezetési stílus, valamint temperamentum," mint a cég elérkeztünk egy pénzügyi újrafogalmazása szerencsejáték. Hertz végre sikerült azonosítani a $207 millió volt "elveszett" keresztül további adózás előtti téves állítások a 2011-át 2013-ban, amely szerint a nyilatkozatot darabok a társaság adózás előtti jövedelem 23% - kal, a nettó jövedelem kevesebb, mint 26% adósság konszolidációs hitelt.

A július 16 bejelentés a U nz. Securities and Exchange commission (SEC), Hertz azt mondta, hogy egy vizsgálat megállapította, "inkonzisztens, néha nem megfelelő hangnem, a tetején" között a korábbi vezető igazgatási vezető a társaság néha nem felel meg a számviteli alapelvek játékgépek a spokane törzs kaszinó.
"A hibás könyvelés okozta a fenti ellenőrzési hiányosságok, valamint egy komplex keveréke a strukturális, valamint a környezeti tényezők játékgépek a snoqualmie kaszinó. Az egyik ilyen tényező volt a hangjelzés be -, illetve nyomás által előírt, a korábbi vezérigazgató, ami helytelen volt, az bizonyos esetekben előfordulhat, hogy egy tényező, amely befolyásolja egy vagy több alkalmazottat felvenni egy számviteli bejegyzés most elhatározta, hogy nem megfelelő", a bejelentés szerint játékgépek dél-pont kaszinó. Frissora, aki csatlakozott a Caesars következő Gary Loveman mozgás, hogy az elnök szerepe, lemondott a Hertz személyes okok miatt, de a jelentések szerint az utóbbi a befektetők is szorgalmazta, hogy az eltávolítás, arra hivatkozva, számviteli, valamint a működési hibát játékgépek a seneca niagara casino.
Caesars Ügyvezető Alelnöke, a Kommunikáció, valamint a Kormányzati Kapcsolatok Jan Jones Blackhurst védte Frissora egy nyilatkozatában szombaton azt mondja, hogy a cég "szerencsés, hogy Mark [Frissora] a kormányt." "Hertz nyilvánosságra hozatali kifejezetten nem ajánlom, bármilyen szabályt megszegtek volna Mark mennyit kaszinó házigazdák. Sőt, leírt egy VEZÉRIGAZGATÓ középpontjában a vezetői teljesítményt, eredményeket, csupán felfedezi, hogy ez a szempont is vezettek, hogy néhány, a számviteli hibák" - tette hozzá Blackhurst.
A cég, amely költözött székhelye, hogy Nápoly 2013-ban az egyik legnagyobb, tőzsdén jegyzett cégek Floridában kezdte a újrafogalmazása November, pár hónappal azután, hogy Frissora lemondott elnök-VEZÉRIGAZGATÓJA hogy. A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre mennyit kaszinó munkahelyek fizetni.

Ezzel a termékkel is vásárolnak