Miért Kell Szerencsejáték Illegális

Kormányzója, Chris Christie lehet, hogy nem sok barátom van, a New Jersey-i szerencsejáték szövetség most miért kell szerencsejáték illegális.
A raktáron emelkedett a központi állami Iowa bár. Ad bill S-490 feltételes vétó a Kormányzót állított fel, így Iowa valószínűleg válik a sokat magasztalt "Szilícium-Völgyben" az internet, a szerencsejáték, az usa-ban kellene jogszabályok lehet jóváhagyni, még ebben az évben miért kell az online szerencsejáték lesz tiltva. Jelentettük tegnap, hogy a számlát már elmúlt egy Szenátusi Bizottság már csak a hónap beírása törvény, ha a Szenátus Iowa House is egyetértek, hogy a számlát a legjobb kaszinó rulett app iphone. Iowa "Szenátus Fájl 1165" online póker bill most már a lehetőséget, hogy ellopja a március a Jersey-ben, a Kaliforniai Florida válik a pioneer az online szerencsejáték a vállalaton belül, állami szinten.
A csapadék a tegnapi vétó is gyűjtött lendületet haza Jersey-ben, mint Szenátor Lesniak elnyerte a támogatást a Kormányzó Christie, hogy továbbra is dolgozik a szerencsejáték az állam a legjobb kaszinó tengeri svédasztalos biloxiban. Egy nyilatkozatában Lesniak kifejtette, hogy Christie fog "dolgozni Szenátor Lesniak, hogy győződjön meg arról, Internet felhasználási jön a Kertbe Állam." A nyilatkozat azt is mondta, hogy "Miközben a Kormányzó aggodalmát fejezte ki néhány szempontot a számlát, amit elkövetett, hogy az általános elképzelés, hogy meg kell bővíteni gaming termék, annak érdekében, hogy a szerencsejáték-ipar vissza a szakadék széléről a költségvetési fizetésképtelenségi. "Én arra ösztönzik, hogy ő kifejezett érdeke, hogy együtt dolgoznak, hogy fenntartsák az alapvető ötlet mögött Internetes fogadási közben ügyelve arra, hogy ezeket a műveleteket nem lehet eltérített a gátlástalan vállalkozók." Amit az érvelés mögött Christie vétó, elmondhatjuk, hogy az első állami szabályozása nem messze a legjobb casino san juan. Függetlenül attól, hogy Iowa, Kalifornia, vagy Florida érzed Christie lehet bánni, hogy a határozat, hogy megvétózza puerto rico. A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre egészségügyi élelmiszer üzletek kaszinó nsw.

Ezzel a termékkel is vásárolnak